Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Super League 2: «Κόλλησαν» στο 0-0 ΠΑΟΚ Β’ και Ηρακλής

Super League 2: «Κόλλησαν» στο 0-0 ΠΑΟΚ Β’ και Ηρακλής


Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Β’ και τον ΠΟΤ Ηρακλής, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι και περισσότερες ευκαιρίες για να φτάσουν σε κάποιο γκολ – ανάμεσά τους κι ένα δοκάρι – ωστόσο οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου άντεξαν παρά το ότι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο σχεδόν από το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Λάθη, πολλές διακοπές και ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, είχε το… μενού στο πρώτο ημίχρονο. Ο «Γηραιός» μπήκε πιο δυνατά στο ματς, κερδίζοντας διαδοχικά κόρνερ και φάουλ κοντά στην περιοχή του Δημήτρη Μοναστηρλή, χωρίς όμως να εκμεταλλευτεί κάποιο από αυτά, με τους Φακούντο Μπερτόλιο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο κύριους εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών του.

Με το πέρασμα της ώρας, οι «ασπρόμαυροι» ισορρόπησαν και στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί. Είτε στο 31′ αν σε τετ α τετ ο Χόρχε Καμπέθας Ουρτάδο κατάφερνε να νικήσει τον Δημήτρη Στουρνάρα, είτε στο 38′ αν το σόλο του Λάμπρου Σμυρλή είχε καλύτερη κατάληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νεύρα εντάθηκαν ακόμη περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52′ οι «κυανόλευκοι» – που αγωνίστηκαν με τη μωβ εμφάνιση – έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Αντώνης Παπασάββας, όντας τελευταίος στην άμυνα, χρειάστηκε να ανατρέψει τον επελαύνοντα Καμπέθας.

Απευθείας κόκκινη που έδωσε η Λαρισαία ρέφερι, Aνδρομάχη Τσιοφλίκη. Στο φάουλ που ακολούθησε, μάλιστα, ο Χισάμ Κανίς με την εκτέλεσή του έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Στουρνάρα.

Θέλοντας να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, η ομάδα του Απόστολου Παπαβασιλείου επιτέθηκε σφοδρά. Ο Ταξιάρχης Φίλων (67′), λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, πλάσαρε με το δεξί δίπλα από το δοκάρι ενώ το σουτ του Βασίλη Γρόσδη (69′) βρήκε σε ετοιμότητα τον Στουρνάρα.

Σε όλο αυτό το διάστημα, οι φιλοξενούμενοι είχαν να αντιπαρατάξουν ένα καλό σουτ του Κυριάκου Κιβρακίδη (73′) που έδιωξε σε κόρνερ ο Μοναστηρλής. Παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τις δυο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό στο ξεκίνημα της σεζόν στον Α’ Όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β’ (Απόστολος Παπαβασιλείου): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Σινανάι (85′ Ρούμιαντσεβ), Λαγωνίδης, Κώττας, Γρόσδης, Τσοπούρογλου, Καλόγηρος (54′ Φίλων), Κανίς (75′ Τσαούσης), Σμυρλής, Καμπέθας.

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης, Αναστασίου, Σιδεράς, Παπασάββας, Χάμοντ, Μπελμόντ (60′ Καλουτσικίδης), Χριστοδουλόπουλος (60′ Ντουκουρέ), Μπερτόλιο (88′ Χιμένεθ), Κυνηγόπουλος, Τσιριγώτης (78′ Κούστα).

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου:

ΑΕΛ – Καβάλα 2-1

Καμπανιακός – Νίκη Βόλου 2-0

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

ΠΑΟΚ Β’ – ΠΟΤ Ηρακλής 0-0

Διαγόρας – Μακεδονικός 23/9

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Οι καναδικές αρχές αναζητούν μια τολμηρή και απίθανη κλέφτρα αυτοκινήτων η οποία εμφανιζόταν ως πιθανός αγοραστής πολυτελών Ι.Χ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση...

Μαγαζίνο

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ Επανασύνδεση. Μήπως αναρωτιέσαι για το αν σε σκέπτεται το πρώην ταίρι σου; Το έδαφος στρώθηκε, το πρόσωπο που αγαπάς έρχεται ανανεωμένο και...

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...