Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

Νίκος Μωραΐτης: «Ομοφοβικός» και «πραξικοπηματίας» ο Πολάκης

Νίκος Μωραΐτης: «Ομοφοβικός» και «πραξικοπηματίας» ο Πολάκης


«Ομοφοβικό» και «πραξικοπηματία», μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης τον Παύλο Πολάκη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Weekenders», ο γνωστός στιχουργός μίλησε για όλους και για όλα στον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας «πραξικόπημα» την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη από την προεδρία και λέγοντας ότι από την πρώτη μέρα δεν τον ήθελαν στο κόμμα, τον έβλεπαν ως «αμερικανάκι». Είπε επίσης ότι και ο ίδιος έχει ασκήσει κριτική μέσω Διαδικτύου στον Κασσελάκη, ωστόσο προβάλλονται περισσότερο οι αναρτήσεις, με τις οποίες τον στηρίζει.



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4bs2pn5sd1d)

Ερωτηθείς για τον Στέφανο Κασσελάκη και την έκθεση της ζωής του στα μέσα ενημέρωσης, αλλά και τις πολιτικές θέσεις του, ο Νίκος Μωραΐτης σημείωσε: «Μήπως θέλαμε να τον δούμε περισσότερο και να τον ακούσουμε λιγότερο; Έχω παρακολουθήσει το πολιτικό περιεχόμενο που έχει βγάλει ο Κασσελάκης. Λυπάμαι που θα το πω: οι πολιτικές του προτάσεις είναι περισσότερες από τα χρόνια του Τσίπρα. Αλλά εξαρτάται τι θέλει η κοινωνία».

Προσέθεσε ότι «ο Κασσελάκης, όχι ότι είναι άμοιρος ευθυνών, αλλά την πληρώνει την ομορφιά του, την πληρώνει την εμφάνιση του, σαν έναν όμορφο ηθοποιό που πρέπει να προσπαθήσει δέκα φορές περισσότερο από έναν άλλο, για ν’ αποδείξει ότι ειναι καλός ηθοποιός».

Ασκώντας κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, σχολίασε ότι «έκανε λάθη, διότι αφού το έχεις το lifestyle, δεν πας να κάνεις τόσες lifestyle εκπομπές. Άλλοι άνθρωποι έχουν κάνει πολύ χειρότερα, όπως η Αχτσιόγλου που την είδαμε να μαγειρεύει κουκιά για το παιδί της… Αν είχε κάνει κάτι τέτοιο ο Κασσελάκης, θα τον είχαν στείλει από το κόμμα, την ίδια ημέρα, στην Αμερική με εισιτήριο χωρίς επιστροφή».

Σε ερώτημα αν επιμένει στην άποψη ότι «έγινε πραξικόπημα» για να χάσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Νίκος Μωραΐτης είπε: «Αυτό δεν χρειάζεται να είσαι καν τεταρτοετής φοιτητής στη Νομική για να το δεις. Νομική έχω τελειώσει. Δεν τον ήθελε από την πρώτη μέρα αυτό το κομμα είτε είναι καλός είτε είναι άχρηστος. Ψήφισαν τα μέλη και τους είπαν “εγώ την ψήφο σας θα την κάνω χαρτί υγείας”, αυτό έγινε».

«Ο Τσίπρας είχε πολιτικότητα, ο Κασσελάκης δεν έχει. Στον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησαν 4,5 χρόνια και έγιναν καρεκλοκένταυροι» είπε ακόμη ο στιχουργός, ενώ ήταν… λάβρος για τον Παύλο Πολάκη: «Δεν τσακώνομαι καθόλου με τον Πολάκη. Ξεμπροστιάζω τον Πολάκη και ότι πήγε και έγινε ένας πραξικοπηματίας. Σου λέει ότι θέλει να μπορεί να κυκλοφορήσει και πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο. Με τον Κασσελάκη πρόεδρο, πώς θα κυκλοφορήσει και πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο; Ο Πολάκης είναι ομοφοβικός και το λέω ευθέως και το έχει πει και η Ακρίτα και το έχει αποδείξει. Γι’ αυτό και δεν ψήφισε τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Δικαίωμα του να είναι, αλλά είναι».

Ερωτηθείς για το πώς γίνεται να είναι ομοφοβικός ο Πολάκης, αφού στήριξε τον Κασσελάκη, απάντησε: «Ο Πολάκης τον στήριξε, γιατί μέσα στο “Βυζάντιο” του ΣΥΡΙΖΑ σιχαινόταν την ομάδα της Αχτσιόγλου, κατάπιε σαν μουρουνόλαδο ότι είναι γκέι ο Κασσελάκης και τον στήριξε».

«Τον Κασσελάκη δεν τον στηρίζω για έναν λόγο, γιατί δεν έχει κανέναν λόγο να κάτσει να του τρώνε τις σάρκες. Πολλοί τον στήριξαν από μίσος για τους άλλους… “αυτό το αμερικανάκι, είναι και μικρό, 35 ετών, θα το κάνουμε ό,τι θέλουμε”… και μετά πήγαν και είδαν ότι έχει και δική του άποψη» είπε ακόμη ο στιχουργός.

Κλείνοντας, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: «Αυτό το κόμμα είναι ένα “Game Of Thrones”. Εγώ ντρέπομαι που τους ψήφιζα. Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο στη ΝΔ θα τους είχαμε φάει, αν γίνονταν αυτά τα τέρατα στη ΝΔ. Nα ντρεπόμαστε είμαστε. Μίλησαν για κουκούλες. Κουκούλες πρέπει να βάζουμε εμείς στα κεφάλια μας που ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε με όσα έχουν γίνει».

Ειδήσεις σήμερα:

Μέση Ανατολή – Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει: Νεκρός από το πλήγμα στη Βηρυτό ο Ιμπραήμ Ακίλ

Εκλογές ΗΠΑ 2024: «Ο θείος μου ο Ντόναλντ πάντα ήταν ένας νταής χωρίς φίλους»

Ντένις Ρόντμαν για όλους και για όλα: Νόμιζαν ότι ήμουν γκέι λόγω των ρούχων μου, μεσολάβησα για να συναντηθεί ο Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ-Ουν – Βίντεο



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τον παίκτη που τον απέκλεισε πρόωρα στο πρόσφατο US Open. Ο «Στεφ»...

Μαγαζίνο

Ένας φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη σχέση του τραγουδιστή με την αδερφή του Βάσω Μαζωνάκη. Τα...

Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα δύο αγώνες για την τρίτη και τελευταία ημέρα της πρεμιέρας της League Phase του Champions League. Η Μπενφίκα,...

Πολιτική

Με υψηλούς τόνους κατά του Νίκου Δένδια, με αφορμή τις δηλώσεις του από το Καστελλόριζο, μίλησε – μετά τον Ομέρ Τσελίκ – και ο...