Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ροή ειδήσεων

Ότο Ρεχάγκελ: «Ήθελα να ήμουν προπονητής και φίλος των παικτών μου» [vid]

Ότο Ρεχάγκελ: «Ήθελα να ήμουν προπονητής και φίλος των παικτών μου» [vid]


Ένα ιστορικό φιλικό παιχνίδι βετεράνων έλαβε χώρα στο Έσεν της Γερμανίας με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την θρυλική Εθνική Ελλάδας του Ότο Ρεχάγκελ.

Σε μια βραδιά – γιορτή της Πέμπτης (11/07), ο σπουδαίος άλλοτε προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης που διεξήχθη στη γενέτειρά του, μιλώντας τόσο για το σπουδαίο φιλικό ανάμεσα στους Legends 2004 και τους UEFA All Stars, όσο και για τον ελληνικό θρίαμβο στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Για το ότι οι αντίπαλοι ήταν πιο νέοι: «Οι δικοί μας ήταν 20 χρόνια μεγαλύτεροι. Εκεί που ο Χαριστέας είχε το τετ α τετ θα είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-0».

Για το αν περίμενε όταν έπαιξε πρώτη φορά στο γήπεδο αυτό το τι θα γινόταν στην ζωή του και την καριέρα του: «Τότε ήμουν 20 χρονών, δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα γινόταν στην πορεία της ζωής μου. Ο χρόνος περνάει γρήγορα».

Για αν το ρωτούσε ένα παιδί πως τα κατάφεραν: «Και που προκριθήκαμε ήταν μεγάλη επιτυχία που προκριθήκαμε στην τελική φάση και είπα στους παίκτες μου πως δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Μπόρεσα να εκτιμήσω την ποιότητα των παικτών μου σωστά και τους έβαλα στον αγωνιστικό χώρο όπως έπρεπε να παίξουν. Επίσης οι παίκτες μας πριν 20 χρόνια ήταν στο μομέντουμ της ζωής τους».

Για το αν παραμένει και πατέρας των παικτών: «Δεν ήθελα να ήμουν πατέρας τους, αλλά προπονητής τους και φίλος τους. Όταν τους συναντάω χαίρομαι πάρα πολύ».

Κλείνοντας, μιλώντας για την τύχη που είχαμε ως Έλληνες να βρεθεί στον δρόμο μας ανέφερε: «Και εγώ είχα την τύχη που με πήραν από την Ομοσπονδία και πήρα τον Γιάννη (Τοπαλίδη) ως συνεργάτη μου».

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η BMW ανακοίνωσε πρόσφατα την ανανέωση της σχεδιαστικής της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η νέα BMW 2 Series Gran Coupe,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Το ανανεωμένο plug-in υβριδικό Audi A3 Sportback TFSI ε, είναι γεγονός και μαζί του φέρνει περισσότερη ιπποδύναμη από τον προκάτοχο του,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Η KTM έχει αναπτύξει μια ολοκαίνουργια εποχή ηλεκτρονικής αρχιτεκτονικής, που αναδείχθηκε από τα ταμπλό της οθόνης αφής V80...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Του Δημήτρη Διατσίδη ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Το πρώτο Ladies Ride by Royal Enfield, έγινε στις αρχές Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Riding School του Θανάση Χούντρα,...