Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Χαμός στη μάχη για την κορυφή της Super League

Χαμός στη μάχη για την κορυφή της Super League


Συνεχίζεται ο συνωστισμός στις πρώτες θέσεις της Super League, μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής από την οποία φυσικά ξεχώρισε το ντέρμπι των «δικεφάλων», όπου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Opap Arena.

Τη μοιρασιά στη Νέα Φιλαδέλφεια εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Άρης, ο οποίος, επικρατώντας της Athens Kallithea με 2-0 την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κατάφερε να φτάσει τους 17 βαθμούς και να πιάσει στην κορυφή τον συμπολίτη του, ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα πρώτος στον πίνακα αναγράφεται η ομάδα του Μάντζιου, καθώς έχει επικρατήσει της αντίστοιχης του Λουτσέσκου (1-0 στην Τούμπα).

Από κοντά βρίσκονται η ΑΕΚ, που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή απέναντι στον δικέφαλο του Βορρά (βρέθηκε να χάνει αλλά ισοφάρισε με τον Πιερό) και ο Ολυμπιακός, που συνεχίζει να πετάει… απλόχερα βαθμούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι σε θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό η ομάδα του Μεντιλίμπαρ είδε και τον Λεβαδειακό να φεύγει με βαθμό (2-2) από το Φάληρο, αν και οι Πειραιώτες έδειχναν να έχουν καθαρίσει το ματς, δεδομένου ότι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή βρίσκεται η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, ο τρομερός Παναιτωλικός του Γιάννη Πετράκη.

Οι Αγρινιώτες κατάφεραν το Σάββατο να αλώσουν με 2-0 το Σάββατο την έδρα του Ατρομήτου και με την τρίτη συνεχόμενη νίκη του συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στην εφετινή Super League.

Με δύο βαθμούς λιγότερους ακολουθεί ο Παναθηναϊκός, που σαφέστατα μαζί με τον Άρη ήταν οι δύο μεγάλοι κερδισμένοι της αγωνιστικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί η ομάδα του Αλόνσο, αν και με καταρρακωμένη ψυχολογία μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, κατάφερε να περάσει νικηφόρα (1-0) από την έδρα του ΟΦΗ και εκμεταλλευόμενη το «Χ» στη Νέα Φιλαδέλφεια, μείωσε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Βόλος ΝΠΣ – Πανσερραϊκός 0-1

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 0-2

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 2-2

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-1

Άρης – Athens Kallithea FC 2-0

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Συνταγές

Συστατικά1 ½ φλ. (150 γρ.) αλεσμένα μπισκότα Digestive,6 κουταλιές λιωμένο ανάλατο βούτυρο + επιπλέον για τη φόρμα.#Γέμιση#1250 γρ. τυρί κρέμα (Cream Cheese), ξεπαγωμένο,1 ¼...

Συνταγές

Μια διαδρομή από την Αθήνα στα Μεσόγεια και πάλι πίσω για τον εφοδιασμό του πιο παλιού γαλακτοπωλείου της Αθήνας στην Ομόνοια, με φρεσκοαρμεγμένο γάλα...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν  την Παρασκευή 18/10, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, στη Θεσσαλονίκη, ένας 35χρονος ελληνικής καταγωγής και ένας 39χρονος από την Αλβανία  με τις...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

του Δημήτρη Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Η Yamaha Motor Europe είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι ο Stefano Manzi θα συνεχίσει με την...