Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ροή ειδήσεων

Φωτιά στις Αχαρνές: Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112

Φωτιά στις Αχαρνές: Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112


Σε βιομηχανική περιοχή η φωτιά – Δύσκολη την χαρακτηρίζει η πυροσβεστική λόγω των ισχυρών ανέμων

 

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση επί της Λεωφόρου Καραμανλή στο δήμο Αχαρνών Αττικής.

Εγκαταστάσεις επιχειρήσεων έχουν υποστεί ζημιές, ωστόσο τελική αποτίμηση θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η κατάσβεση.

Η φωτιά εκδηλώθηκε την Τρίτη περί τις 23.00 σε οικοπεδικούς χώρους ανάμεσα σε εργοστάσια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι επίγειες δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και στο σημείο επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 24 οχήματα. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές πυροσβέστες.

Μηνύματα από το 112 

Δυο μηνύματα εστάλησαν από το 112 στους πολίτες. Στο πρώτο μήνυμα οι κάτοικοι των κοντινών περιοχών καλούνταν να παραμείνουν σε ετοιμότητα. 

Το δεύτερο μήνυμα καλούσε όσους βρίσκονταν  κοντά στο Ρέμα της Χελιδονούς να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω του καπνού. Ειδικότερα το μήνυμα ανέφερε: «Πυρκαγιά σε εξέλιξη. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε κοντά στο Ρέμα της Χελιδονούς παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα . Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών »

φεςφεςφ

Όπως αναφέρει η πυροσβεστική, στο σημείο δεν υπάρχουν σπίτια.

Εκτροπή κυκλοφορίας 

Συνεχείς είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που διενεργούνται λόγω της πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την αστυνομία λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε κτίριο στη Λ. Καραμανλή διενεργούνται εκτροπές των οχημάτων στη Λ. Καραμανλή από το ύψος της οδού Φουντουκιάς στο ρεύμα ανόδου και από το ύψος της οδού Δεκελείας στο ρεύμα καθόδου.

Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία διενεργούνται εκτροπές των οχημάτων στην περιοχή των Αχαρνών 1) στη Λ. Καραμανλή και Δεκελείας, 2) στην οδό Τατοΐου και Δεκελείας, 3) στην οδό Τατοΐου και Αρτέμιδος και 4) στον κόμβο της Μεταμόρφωσης προς οδό Τατοΐου. Τέλος σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας διενεργούνται εκτροπές των οχημάτων στην περιοχή των Αχαρνών, στη συμβολή των οδών Σπύρου Βρεττού και Κύπρου ρεύμα προς Σπύρου Βρεττού.

Πηγή: skai.gr

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 40 τραυματίστηκαν – εκ των οποίων ορισμένοι υπέστησαν πολύ σοβαρά εγκαύματα – από την έκρηξη σε βυτιοφόρο μεταφοράς...

Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση με αριθμό 2806 του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής που μοίραζε πάνω από 11.400.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Οι...

Αθλητικά

Στην κορυφή της Ligue1 παρέμεινε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία με ανατροπή έκανε το «4Χ4» στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η πρωταθλήτρια νίκησε 3-1 τη...

Οικονομία

Ιδιαιτέρως ικανοποιητική κρίνεται η έως τώρα εφαρμογή του μέτρου της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, γεγονός που καταδεικνύεται από την αύξηση των δηλωθεισών υπερωριών σε σχέση...