Το ψήσιμο στο φούρνο δεν είναι εύκολη υπόθεση και πόσο μάλλον για νέες και νέους που είναι… αρχάριοι στην κουζίνα! Πολλά τα ερωτήματα, πολλές και οι απαντήσεις γύρω από τον σωστό τρόπο ψησίματος αλλά και τη σωστή λειτουργία του φούρνου.
Πώς να φτιάξεις την πιο τέλεια, σφιχτή σαντιγί!
Εμείς συναντήσαμε τον Ηλία Παναγιώτου στη βίλα του MasterChef και μας εξήγησε πότε χρησιμοποιούμε τις αντιστάσεις και πότε τον αέρα στον φούρνο μας.
Ηλίας Παναγιώτου: Έξι πράγματα που δεν ξέρατε για τον παίκτη του MasterChef
- Οι αντιστάσεις ψήνουν το ίδιο και πάνω και κάτω
- Αν θέλουμε να ψήσουμε κάτι, ώστε να κάνει κρούστα, βάζουμε την αντίσταση πάνω
- Ο αέρας ψήνει διαφορετικά σε κάθε σημείο του σκεύους μας στον φούρνο
- Με τον αέρα πρέπει να είσαι αλέρτ – Να ανεβάζεις, κατεβάζεις και να γυρίζεις το ταψί σου συνεχώς
Κάμερα-Μοντάζ: Amber Doku
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!