Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό στον Άγιο Νικόλαο Διστόμου. Νεκρός ο οδηγός. (φωτο video)

Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό στον Άγιο Νικόλαο Διστόμου. Νεκρός ο οδηγός. (φωτο video)


Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στον Άγιο Νικόλαο στο Διστομο, σε φορτηγό φορτωμένο με κάρβουνο το οποίο κατευθύνονταν στο εργοστάσιο του αλουμινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα φρένα του φορτηγού υπερθερμάνθηκαν με αποτέλεσμα ο οδηγός να μην μπορεί να ελέγξει την πορεία του και να καταλήξει στο γκρεμό.

Το βαρύ όχημα μετά την πτώση του τυλίχθηκε στις φλόγες, ακολούθησαν διαδοχικά τρεις εκρήξεις, να προκληθεί πυρκαγιά και ο άτυχος οδηγός να εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες και να απανθρακωθεί.

Στο σημείο έσπευσαν έσπευσαν επίγειες δυνάμεις από την εταιρεία μετλεν και την πυροσβεστική, κλιμάκιο της πολιτικής προστασίας του δήμου και εθελοντές.

Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό στον Άγιο Νικόλαο Διστόμου. Νεκρός ο οδηγός. (φωτο video)

Για να περιοριστεί η πυρκαγιά κλήθηκαν και εναέρια μέσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο άτυχος οδηγός ήταν ηλικίας περίπου 40 χρόνων και εκτελούσε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μέχρι και την τελευταία στιγμή ο άτυχος οδηγός κόρναρε προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλα διερχόμενα οχήματα.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα μετά από τρελή πορεία ΙΧ σημειώθηκε στην Πάτρα τα ξημερώματα. Ήταν περίπου 02:00 το βράδυ όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινούνταν...

Ελλάδα

Τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 60χρονο άνδρα, σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο 31ο χλμ της Εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης,...

Πολιτική

Σε μια περίοδο που το εσωκομματικό σκηνικό στη ΝΔ έχει κινητικότητα, η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να στείλει «μπιλιέτο» διαγραφής στον γαλάζιο βουλευτή Μάριο...

Ελλάδα

Έντονη είναι η σεισμική δραστηριότητα τις τελευταίες ώρες στο Άγιο Όρος, με τον πιο ισχυρό από αυτούς να καταγράφεται στις 12:50 και να είναι...