Υλικά
250 γρ. φασόλια (ξερά)
400 γρ. κόκκινο κολοκύθι
Φρέσκο μάραθο ψιλοκομμένο
2-3 κλωνάρια σέλινο
Λίγο φρέσκο μάραθο
Ελαιόλαδο
Χυμό λεμονιού
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Από το προηγούμενο βράδυ, βάζουμε τα φασόλια σε κρύο νερό να φουσκώσουν.
Την επομένη τα σουρώνουμε και τα βράζουμε σε μπόλικο νερό για 3’. Τα ξεπλένουμε και βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό να το σκεπάζει.
Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά και μισο-σκεπασμένη κατσαρόλα για μισή ώρα. Κόβουμε το κολοκύθι και το σέλινο σε κομμάτια και το προσθέτουμε μαζί με τον μάραθο. Συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να μαλακώσουν τα φασόλια.
Σερβίρουμε με λαδολέμονο.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!