Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

Φάμελλος: Νωρίς ακόμη για να πω αν θα είμαι υποψήφιος

Φάμελλος: Νωρίς ακόμη για να πω αν θα είμαι υποψήφιος


Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο βουλευτής και πρώην επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος.

Σε συνέντευξή του τη Δευτέρα (23/9) στο Attica και σε ερώτημα αν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος, δήλωσε ότι «είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο».



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4dvcgj5wdrl)

Πρόσθεσε ακόμη ότι «παραμένω στη συζήτηση για μια πολιτική πρόταση για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Πρέπει να υπάρχει πολιτική πρόταση, όχι μόνο νέος πρόεδρος».

Επισήμανε, στη συνέχεια, ότι «πρέπει να προστατευθεί το κοινό μας σπίτι. Εγώ έλεγα την άποψή μου μέσα στα όργανα του κόμματος».



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4dv2uqt1v6p)

Σχετικά με την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Φάμελλος υποστήριξε ότι η πολιτική του και οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε απομάκρυναν τον ΣΥΡΙΖΑ από αυτό αυτό που είναι. «Οι πρωτοβουλίες Κασσελάκη έκαναν κακό στο κόμμα. Θέλω να αλλάξουμε αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τι θα συμβεί μετά τις εκλογές, επισήμανε ότι «είμαστε και θα είμαστε στον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να υπάρχει ως κόμμα και να είναι δυνατός», χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο συνομιλιών με άλλες δυνάμεις και φορείς της Αριστεράς.



Ειδήσεις σήμερα:

Ρέθυμνο: Βίντεο από την παράσυρση του 75χρονου τουρίστα από μηχανή – Σκληρές εικόνες

Πιο φθηνό το γρήγορο Ίντερνετ και ελεύθερο WiFi στο δίκτυο του μετρό

Μπεκτασήδες: Η μυστικιστική ισλαμική αίρεση που θα αποκτήσει αυτόνομο κράτος στην Αλβανία



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα μετά από τρελή πορεία ΙΧ σημειώθηκε στην Πάτρα τα ξημερώματα. Ήταν περίπου 02:00 το βράδυ όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινούνταν...

Ελλάδα

Τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 60χρονο άνδρα, σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο 31ο χλμ της Εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης,...

Κόσμος

Για 10 ρουκέτες που εκτόξευσε η Χεζμπολάχ σε περιοχές στο Βόρειο Ισραήλ νωρίς τα ξημερώματα της Κυριακής, έκανε λόγο ο ισραηλινός στρατός. BREAKING: Haifa...

Κόσμος

Η κεντρική Ιαπωνία, όπου συνεχίζονται οι καταρρακτώδεις βροχές, απειλείται για δεύτερη ημέρα σήμερα από πλημμύρες και κατολισθήσεις, που ήδη στοίχισαν τη ζωή σε έναν...