Sponsored content
Η Άνοιξη φέρνει μαζί της ήλιο, χρώματα, αρώματα και γεύσεις που μας αρέσει να απολαμβάνουμε όλες τις ώρες. Με υλικά της εποχής και προϊόντα που εμπιστευόμαστε εδώ και δεκαετίες φτιάχνουμε τα πιο απολαυστικά κέικ. Γιατί ένα δροσερό κέικ με φρούτα του δάσους ή λεμόνι ή και τον συνδυασμό τους είναι ότι πρέπει για να μας βάλει καλά σε ανοιξιάτικο κλίμα. Ιδίως τώρα που ο καιρός φτιάχνει, η μέρα μεγαλώνει και μας αρέσει να βγαίνουμε σε μπαλκόνια και βεράντες και να σερβίρουμε χειροποίητες λιχουδιές στους αγαπημένους μας. Οπότε εμείς αυτή τη φορά σας προτείνουμε να φτιάξετε ωραία φρουτένια, ζουμερά και αφράτα κέικ.
Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Σίγουρα καλό είναι να έχουμε μια αξιόπιστη συνταγή για να ακολουθήσουμε (που ιδίως στη ζαχαροπλαστική πρέπει να τηρήσουμε πιστά και με ακρίβεια γραμμαρίου), αλλά το παν για την επιτυχία της παρασκευής της είναι τα υλικά της. Γιατί αν δεν έχεις την κατάλληλη πρώτη ύλη, ακόμα και η πιο δοκιμασμένη συνταγή δεν θα έχει την επιτυχία που της αξίζει.
Η ΓΙΩΤΗΣ είναι μια εταιρεία συνυφασμένη στο μυαλό μας με υλικά που μας λύνουν τα χέρια, ιδίως στη ζαχαροπλαστική, όπου τα πράγματα όσο να ‘ναι είναι πιο περίπλοκα από τη μαγειρική. H σίγουρη λύση ενός επιτυχημένου κέικ είναι η Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ. Έτσι μπορούμε να έχουμε την τέλεια διόγκωση του κέικ μας.
Το ακόμη καλύτερο δε είναι ότι η Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ δεν είναι μόνο μία, πλέον υπάρχει γκάμα επιλογών. Ανάμεσα σε αυτές και η Φαρίνα Ολικής Αλεσης ΓΙΩΤΗΣ, με φυτικές ίνες, ιδανική για οσους προσέχουν τη διατροφή τους και με όλη τη θρεπτική αξία της αγαπημένης μας Φαρίνας ΓΙΩΤΗΣ
Με αυτό το πρωτοποριακό υλικό, λοιπόν, σας προτείνουμε να φτιάξετε ένα κέικ μπανάνας. Είναι από τις πιο δημοφιλείς σύγχρονες τάσεις παγκοσμίως και πώς να μην είναι αφού συνδυάζει υπέροχα τη μπανάνα με τα μπαχαρικά και τα καρύδια. Θα το φτιάξετε στο πι και φι με τη Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ και θα το στολίσετε με φέτες από φρέσκια μπανάνα και προαιρετικά κάποιο σιρόπι σοκολάτας.
Μια άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσει κανείς και τη Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ, με συνδυασμό από αλεύρι βρώμης και αλεύρι σίτου. Θα δώσει στα κέικ μας την αφράτη υφή που αναζητούμε, όπως σε ένα κέικ με πρωταγωνιστή τα φρούτα της εποχής αυτής που διανύουμε. Τι φρούτα μπορούνε να είναι αυτά; Ένα κέικ που συνδυάζει υπέροχα την οξύτητα και τη φρεσκάδα του λεμονιού με τη γλύκα της φρέσκιας φράουλας. Θα το φτιάξετε σε στρογγυλή ταρτιέρα και θα γίνει αμέσως το γλυκό που θα σας ζητούν ξανά και ξανά.
Όσο για τα φρούτα του δάσους, μας αρέσουν πολύ και ταιριάζουν εξαιρετικά με τα κέικ αυτού του είδους. Στην περίπτωσή μας μπορείτε να φτιάξετε ένα παραλληλλόγραμμο κέικ που θα έχει σμέουρα και στο εσωτερικό του, αλλά και στην επιφάνειά του, πάνω από ένα μοναδικό frosting τυριού. Θα το φτιάξετε πανεύκολα με το Garni ΓΙΩΤΗΣ σε γεύση βανίλια. Επιλέξτε για το βασικό μίγμα του κέικ τη Φαρίνα Γιώτης για εγγυημένα αφράτο αποτέλεσμα.
Κέικ με σμέουρα και frosting τυριού
Όποια από τις προτάσεις μας κι αν επιλέξετε το μόνο σίγουρο είναι πως με τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής από την τεράστια γκάμα της ΓΙΩΤΗΣ θα έχετε σίγουρη επιτυχία χωρίς πολύ κόπο, χρόνο, αλλά και χρήματα. Γιατί είναι μια εταιρεία με μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής και έχει κερδίσει το στοίχημα της εμπιστοσύνης του κόσμου, που την επιλέγει συνειδητά ως μονόδρομο για τα αγαπημένα σπιτικά του γλυκά.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές στο www.sintages–jotis.gr
Το άρθρο της εβδομάδας
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!