Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Τσιτσιπάς – Σερούντολο 2-1: Το γύρισε στο τέλος και προκρίθηκε στους «16» στη Βασιλεία

Τσιτσιπάς – Σερούντολο 2-1: Το γύρισε στο τέλος και προκρίθηκε στους «16» στη Βασιλεία


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε τη ζωή του δύσκολη απέναντι στον Φρανσίσκο Σερούντολο, μέχρι τελικά να επικρατήσει με 6-3, 6-7(3), 7-6(4), έπειτα από μονομαχία δύο ωρών και να περάσει στον 2ο γύρο στο 500άρι τουρνουά στη Βασιλεία. Εκεί και στον δρόμο για προημιτελικά ο Ελληνας παίκτης την Πέμπτη (24/6) θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό, Μπότικ φαν ντε Ζάντσουπ.

Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 6-3 και 4-2, όμως ο Σερούντολο γύρισε το παιχνίδι, το οδήγησε στο 3ο σετ, εκεί με break προηγήθηκε με 6-5 και είχε την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι. Ομως ο Τσιτσιπάς απάντησε με δικό του break, και κυριαρχώντας στο tie break, εξασφάλισε την πρόκριση.



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d52mjpo4ibe9)

Εκρηκτικό ξεκίνημα και 1-0

Ο Τσιτσιπάς άρχισε εντυπωσιακά τον αγώνα, έχοντας ουσία στο παιχνίδι του σε οκτώ λεπτά πήρε τα τρία πρώτα game, πετυχαίνοντας break στην πρώτη ευκαιρία για το 2-0 κι έχοντας κατακτήσει τους πρώτους 12 πόντους από τους 15 στο παιχνίδι.

Ο 26χρονος Ελληνας παίκτης είχε διπλό break point στο 4ο game (15-40), όμως ο Σερούντολο με τέσσερις πόντους στη σειρά το απέφυγε, για το 3-1.

Ο Τσιτσιπάς απάντησε με το δεύτερο διαδοχικό love game για το 4-1 κι έπειτα έφθασε στο 5-2, έχοντας στα τέσσερα service game επιμέρους 12-3 στους πόντους.

Ο Σερούντολο μείωσε σε 5-3, όμως ο Τσιτσιπάς με το 3o love game κατέκτησε το σετ με 6-3, σε 30 λεπτά.



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d52jz4431d2p)

Ξεκίνημα με break, πέταξε τις ευκαιρίες και 1-1

Τα τρία αβίαστα λάθη από τον Σερούντολο, έδωσαν τριπλό break point στον Τσιτσιπά, δεν άφησε την ευκαιρία για το 1-0 και με το 4ο love game στον αγώνα έφθασε γρήγορα στο 2-0.

Ο Τσιτσιπάς είχε τρεις ευκαιρίες για break, αλλά δεν πέτυχε το 3-0, για να πάρει τεράστιο προβάδισμα, δίνοντας ελπίδα στον αντίπαλό του.

Ακολούθως πήρε το κρίσιμο ψυχολογικά 4ο game, για το 3-1 και έχοντας τις λύσεις μετά το 30-30 στο 6ο game, έφθασε στο 4-2. Δύο νέα διαδοχικά break point στο 7ο game (15-40) από τον Τσιτσιπά, διατήρησαν τον Σερούντολο στον αγώνα (4-3).

Ο Αργεντινός έψαχνε το πρώτο break για να διατηρηθεί στον αγώνα, βρήκε δύο στο 8o game και μετά τα αβίαστα λάθη από τον Τσιτσιπά έφθασε στον στόχο του (4-4) και με love game προσπέρασε 5-4.

Ο Σερούντολο συνέχισε να βάζει πίεση στον Τσιτσιπά, με το 6-5, όμως το σετ οδηγήθηκε στο tie break. Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 2-0 και 3-1, όμως ο Σερούντολο με έξι στη σειρά πόντους πήρε τη διαδικασία και το σετ με 7-6(3).



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d52lhgiypiuh)

Είχε την τελευταία λέξη και την πρόκριση

Ο Τσιτσιπάς άρχισε με love game το 3ο σετ και βρίσκοντας ξανά ρυθμό στο σερβίς, έκανε το 2-1. Ο Σερούντολο με τρεις στη σειρά άσους, ισοφάρισε σε 2-2, με τον Τσιτσιπά να κλείνει με άσο το 5o game (3-2) και τον Αργεντινό να απαντά με love game (3-3). Ο Σερούντολο στο 7ο game, βρέθηκε με διπλό break point (15-40) και με αβαντάζ για break, όμως o Tσιτσιπάς είχε τις λύσεις και βγήκε από τη δύσκολη θέση (4-3).

Ο Σερούντολο βρήκε νέο break point στο 9ο game, όμως και πάλι ο Τσιτσιπάς έδειξε χαρακτήρα για το 5-4. Ο Αργεντινός σε τρίτο διαδοχικό service game του Τσιτσιπά, βρήκε ξανά break point, αυτή τη φορά το πέτυχε, προσπερνώντας με 6-5.

Ομως ο Τσιτσιπάς είχε αντίδραση, βρήκε το δικό του break point στο 30-40 και το διπλό λάθος από τον Σερούντολο, έφερε το 6-6 και νέο tie break. Ο Σερούντολο έχοντας το σερβίς προηγήθηκε 4-2, όμως ο Τσιτσιπάς πήρε τους πέντε επόμενους πόντους, για να πάρει το σετ με 7-6(4) και την πρόκριση.



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d52mmr6jxwbt)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Abercrombie & Fitch: Συνελήφθησαν ο πρώην CEO και ο σύντροφός του – Κατηγορούνται για βιασμούς ανδρών και trafficking

Eurostat: Δευτεραθλήτρια η Ελλάδα στη μείωση του δημόσιου χρέους

Η εκδήλωση του «Ινστιτούτου Αλέξης Τσίπρας» για την ακρίβεια και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Κατηφόρα για τη Βαλένθια και πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού σκιάζει το «Μεστάγια». Οι «Νυχτερίδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και η εντός...

Τεχνολογία

Η Κρήτη δεν είναι απλώς ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, αλλά αναδεικνύεται σε παγκόσμιο κόμβο τηλεπικοινωνιακών υποδομών, με το μέλλον να προδιαγράφεται ψηφιακά πιο λαμπρό...

Μαγαζίνο

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Snik στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο γνωστός τράπερ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια του...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...