ΥΛΙΚΑ
1 τσιπούρα σε 2 φιλέτα
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 μικρά κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες
2 κ.σ. κάπαρη
20 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
Για τη μαρινάδα:
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. νηστίσιμη μαργαρίνη
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
Ξύσμα από 1/2 λεμόνι
1 κ.γ. ρίγανη
Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε τα φιλέτα τσιπούρας σε ένα ταψί.
Αλατοπιπερώνουμε και αλείφουμε με τα 2/3 της μαρινάδας.
Τοποθετούμε τα λαχανικά σε ένα μπολ με το άλλο 1/3 της μαρινάδας.
Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε γύρω από τα φιλέτα ψαριού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς για 22 λεπτά.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!