Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Τραγωδία για μια σέλφι φωτογραφία; – Νεκρή γυναίκα από πτώση στη γέφυρα του ΒΟΑΚ – Βίντεο από την κινητοποίηση στη μοιραία γέφυρα (vid)

Τραγωδία για μια σέλφι φωτογραφία; – Νεκρή γυναίκα από πτώση στη γέφυρα του ΒΟΑΚ – Βίντεο από την κινητοποίηση στη μοιραία γέφυρα (vid)


Τραγικό θάνατο βρήκε γυναίκα μεταξύ 20 και 25 ετών όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έπεσε στο κενό από γέφυρα του ΒΟΑΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κλήθηκε η ΕΜΑΚ για τη μεταφορά της ενώ η Αστυνομία ήδη διερευνά τι ακριβώς συνέβη.

Το σημείο που συνέβη το περιστατικό είναι η γέφυρα μετά το τούνελ του ΒΟΑΚ στη Σταλίδα. Η γυναίκα κατά τις πρώτες πληροφορίες προσπάθησε να βγάλει σέλφι… σύμφωνα με πληροφορίες. 

Πρόκειται για μέλος παρέας που σταμάτησαν για μια φωτογραφία όμως η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο όμως άλλες πηγές αναφέρουν ότι είναι ελληνικής καταγωγής και εξετάζεται και η αυτοχειρία.  

Η γυναίκα βρέθηκε και μεταφέρθηκε από πρανές χωρίς τις αισθήσεις της.

Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία, ΕΜΑΚ και ΕΚΑΒ.

Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται και είναι ανοικτά όπως και εκείνο της αυτοκτονίας αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για θανατηφόρο πτώση στην προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφία.

Νεότερα σε λίγο…

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...