Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το WorldSBK τιμά τα επιτεύγματα του 2024 στην Τελετή Απονομής Βραβείων

Το WorldSBK τιμά τα επιτεύγματα του 2024 στην Τελετή Απονομής Βραβείων


Η σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike MOTUL FIM 2024 ολοκληρώθηκε συναρπαστικά στην Τελετή Απονομής Βραβείων, που φιλοξενήθηκε στο διάσημο Museos de la Atalaya στη Χερέθ.

Η κοινότητα του WorldSBK συγκεντρώθηκε για να γιορτάσει μια αξέχαστη αγωνιστική χρονιά και τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα των πρωταθλητών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Toprak Razgatlioglu (ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team) στέφθηκε Πρωταθλητής WorldSBK 2024, σηματοδοτώντας μια εξαιρετική σεζόν τόσο για τον ίδιο όσο και για τη BMW.

Στην WorldSSP, ο Adrian Huertas (Aruba.it Racing WorldSSP Team) κατέκτησε τον τίτλο μετά από μια σκληρή αγωνιστική σεζόν.

Ο Aldi Mahendra (Team BrCorse) έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Ινδονήσιος αναβάτης που διεκδίκησε τον τίτλο WorldSSP300, ενώ η Ana Carrasco (Evan Bros Racing Yamaha Team) κυριάρχησε στην εναρκτήρια σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας FIM Women’s Circuit Racing, και έγινε η πρώτη του πρωταθλήτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βραδιά ήταν γεμάτη με επάξια βραβεία και αναγνωρίσεις, καθώς οι Carrasco, Razgatlioglu, Huertas, Mahendra και οι πιο κοντινοί τους αντίπαλοι τιμήθηκαν για τις απίστευτες επιδόσεις τους σε όλη τη σεζόν.

WorldSBK
Οι τρεις πρώτες θέσεις του WorldSBK
Από αριστερά: Alvaro Bautista (Aruba.it Racing – Ducati)., Toprak Razgatlioglu (ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team), Nicolo Bulega (Aruba.it Racing – Ducati) WorldSBK.


Καλύτερος Ανεξάρτητος Αναβάτης
Ο Danilo Petrucci (Barni Spark Racing Team) τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερου Ανεξάρτητου Αναβάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οι τρεις πρώτες του WorldWCR
Από αριστερά: Sara Sanchez (511 Terra&Vita Racing Team), Ana Carrasco (Evan Bros Racing Yamaha Team), Maria Herrera (Klint Forward Factory Team)


Οι τρεις πρώτοι του WorldSSP300
Από αριστερά: Loris Veneman (MTM Kawasaki) και Aldi Mahendra (Team BrCorse), καθώς ο Inigo Iglesias (Fusport-RT Motorsports της SKM-Kawasaki) δεν ήταν παρών.


Οι τρεις πρώτοι του WorldSSP
Από αριστερά: Yari Montella (Barni Spark Racing Team), Adrian Huertas (Aruba.it Racing WorldSSP Team), Stefano Manzi (Pata Yamaha Ten Kate Racing).

Βραβείο Tissot Superpole
Οι Nicolo Bulega, Adrian Huertas, Loris Veneman και Maria Herrera εξασφάλισαν το βραβείο Tissot Superpole ως οι καλύτεροι των Κατατακτήριων στις αντίστοιχες κατηγορίες τους

Έχοντας καταγράψει τον μεγαλύτερο αριθμό ταχύτερων γύρων σε όλη τη σεζόν στην αντίστοιχη κατηγορία τους, οι Toprak Razgatlioglu, Adrian Huertas, Mirko Gennai, Sara Sanchez τιμήθηκαν με το διάσημο βραβείο Pirelli Best Lap.

Πριν να ξεκινήσει η νέα σεζόν, η πρώτη Δοκιμή θα γίνει σε δύο ημέρες στη Χερέθ, για την προετοιμασία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike MOTUL FIM 2025

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Κατηφόρα για τη Βαλένθια και πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού σκιάζει το «Μεστάγια». Οι «Νυχτερίδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και η εντός...

Τεχνολογία

Η Κρήτη δεν είναι απλώς ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, αλλά αναδεικνύεται σε παγκόσμιο κόμβο τηλεπικοινωνιακών υποδομών, με το μέλλον να προδιαγράφεται ψηφιακά πιο λαμπρό...

Μαγαζίνο

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Snik στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο γνωστός τράπερ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια του...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...