Χρόνος: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Υλικά (για 2-4 άτομα):
Για το γκουακαμόλε:
- 2 μεγάλα, ώριμα αβοκάντο, καλά λιωμένα με πιρούνι
- 2 κουταλιές χυμό λάιμ ή λεμόνι
- 2-3 σταγόνες Ταμπάσκο (Tabasco)
- 2 κουταλιές πολύ ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 γεμάτη κουταλιά πολύ ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος
- αλάτι
Τοστ:
- φέτες πολύσπορο ψωμί, ελαφρά ψημένες σε τοστ
- 1-1 ½ αγγουράκι ξεφλουδισμένο, σε λεπτά φετάκια
- 4 αβγά σφικτά, κομμένα στα δυο
- αλάτι, πιπέρι,
- ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος και σπόροι ροζ πιπεριού για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Ανακατεύετε όλα τα υλικά του γκουακαμόλε μέχρι να σμίξουν.
Ετοιμάζετε τα τοστ: Μοιράζετε το γκουακαμόλε στις φέτες του ψωμιού και τοποθετείτε από πάνω λεπτά φετάκια αγγουριού και από 2 μισά σφικτά αβγά. Τα αλατοπιπερώνετε και γαρνίρετε, αν θέλετε τα τοστ με ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο και σπόρους ροζ πιπεριού. Τα σερβίρετε όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!