Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τινάζει την μπάνκα ο Brad Pitt με τη ταινία του για την F1- Έχει ήδη κοστίσει 300 εκατ. δολάρια

Τινάζει την μπάνκα ο Brad Pitt με τη ταινία του για την F1- Έχει ήδη κοστίσει 300 εκατ. δολάρια


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μπορεί το Χόλυγουντ να μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες και ακριβές παραγωγές, όμως η ταινία που ετοιμάζει με τον Brad Pitt για τη Formula 1, έχει ήδη συγκαταλεχτεί ανάμεσα στις ακριβότερες όλων των εποχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με επίσημες αναφορές,  ο προϋπολογισμός της ταινίας έχει ξεπεράσει τα 300 εκατ. δολάρια, όντας πλέον ανάμεσα στις 10 ακριβότερες στην ιστορία.

Η ταινία F1, που δεν έχει ακόμη τίτλο, είναι παραγωγή της Apple και πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ ως συνταξιούχος οδηγός, ο οποίος καλείται να επιστρέψει στο άθλημα προκειμένου να καθοδηγήσει ένα νεαρό φαινόμενο. Εκτός όμως από τον Pitt, δεν υπάρχουν πολλά μεγάλα ονόματα για να προσελκύσουν τους θεατές, εκτός από τον σκηνοθέτη της, Joseph Kosinski, του οποίου η τελευταία ταινία ήταν το Top Gun: Maverick.

Ο Brad Pitt χρειάστηκε αρκετή εκπαίδευση πριν καθίσει στη θέση του οδηγού ενός αγωνιστικού μονοθεσίου, το οποίο στην πραγματικότητα ήταν ένα τροποποιημένο αγωνιστικό κατηγορίας F2.

Ωστόσο, αυτός δεν ήταν ο μόνος παράγοντας που αύξησε τον προϋπολογισμό. Η παραγωγή ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2023, μόλις λίγες ημέρες πριν η απεργία της SAG-AFTRA ακινητοποιήσει το Χόλιγουντ για 118 ημέρες, και στις κινηματογραφικές ταινίες οι καθυστερήσεις κοστίζουν πολλά χρήματα.

Παρόλο που ο Brad Pitt θεωρείται από τους καλύτερους και πιο πετυχημένους ηθοποιούς στον κόσμο,  η καλύτερη εισπρακτική του ταινία ήταν το 2013 με τον τίτλο «World War Z», η οποία απέφερε 540,4 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Αυτά είναι πολλά χρήματα, αλλά στο Χόλιγουντ, μια ταινία συνήθως χρειάζεται να εισπράξει τα διπλά από όσα κόστισε για να θεωρηθεί επιτυχία. Με αυτό το κριτήριο, η ταινία F1 θα πρέπει να κάνει πάνω από 600 εκατομμύρια δολάρια για να θεωρηθεί οτιδήποτε άλλο εκτός από αποτυχία.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει από την Apple TV+, η οποία έχει τα δικά της μέτρα επιτυχίας. Εκτός από τις εισπρακτικές αποδόσεις, η ταινία F1 του Pitt θα μετρηθεί επίσης με βάση την ικανότητά της να κερδίσει τους πελάτες του streaming, οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην κάλυψη μέρους του κόστους της ταινίας.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Ο Χάρης Σιανίδης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μέσα σε όλα, μίλησε για την κολλητή του φίλη, Γωγώ Μαστροκώστα αλλά και τη στήριξη...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη για θεσμικά ζητήματα αναμένεται να έχει αύριο η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, σε...

Κόσμος

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Άντονι Μπλίνκεν θα συναντηθεί αργότερα σήμερα στο Λονδίνο με τον πρωθυπουργό του Λιβάνου Νατζίμπ Μικάτι για συνομιλίες όσον αφορά...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένα σουβλάκι «με απ’ όλα» -μια φράση που ακούγεται κατά κόρον στα ταχυφαγεία, πλέον αποκτά άλλη διάσταση αφού και ο πατσάς μπαίνει στον κατάλογο...