Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Τα νυχτοπερπατήματα των επωνύμων στην Μύκονο

Τα νυχτοπερπατήματα των επωνύμων στην Μύκονο


Η Μύκονος, το διαμάντι του Αιγαίου, βιώνει τον πυρετό του καλοκαιριού με πλήθος επωνύμων να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων.

Νυχτερινές εξορμήσεις, ξέφρενη διασκέδαση και λαμπερά πάρτι γράφουν το χρονικό του καλοκαιριού στη Μύκονο, με τους παπαράτσι να καταγράφουν κάθε στιγμή και να ανεβάζουν τις φωτογραφίες στα social media.

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε για ακόμη μια φορά στη Μύκονο, μαζί με τους φίλους και την οικογένειά της. Χαλάλωσε στην παραλία, έκανε βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Χώρας, απόλαυσε γεύματα σε εστιατόρια με θέα το γαλάζιο και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στα μπαράκια και τα κλαμπ του νησιού.

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη απαθανατίστηκαν επίσης από τον φωτογραφικό φακό στο Νησί των Ανέμων. Ξεφάντωσαν στα μπαράκια και τα κλαμπ του νησιού, χαρίζοντας χαρούμενες στιγμές στους φωτογράφους. Το ζευγάρι απόλαυσε την ξέφρενη διασκέδαση της Μυκόνου, χορεύοντας μέχρι το ξημέρωμα και τραγουδώντας μαζί με την παρέα του.

Ο Γιώργος Καβακάκης και η Πελαγία Καζολέα απόλαυσαν χαλαρωτικές στιγμές στην παραλία, διαβάζοντας βιβλία και χαζεύοντας το γαλάζιο. Απόλαυσαν επίσης δείπνα σε εστιατόρια με θέα το ηλιοβασίλεμα, γευόμενοι φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Irene Angelopoulos συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους περιπέτειες στη Μύκονο, μαγνητίζοντας τα βλέμματα με τις στυλιστικές τους εμφανίσεις. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Irene Angelopoulos έκαναν βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Χώρας, ψώνια σε boutiques με επώνυμα ρούχα και γεύματα σε εστιατόρια με gourmet γεύσεις.

Εκτός από τους παραπάνω, πλήθος άλλων επωνύμων συχνάζουν στα νησιά του Αιγαίου, απολαμβάνοντας τις ομορφιές και την ξέφρενη διασκέδαση.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency, Νίκος Ζώτος

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Οι καναδικές αρχές αναζητούν μια τολμηρή και απίθανη κλέφτρα αυτοκινήτων η οποία εμφανιζόταν ως πιθανός αγοραστής πολυτελών Ι.Χ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση...