Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Τα νέα smart #1 και smart #3 κάνουν πρεμιέρα στο MotorOne Electric Days

Τα νέα smart #1 και smart #3 κάνουν πρεμιέρα στο MotorOne Electric Days


Δύο από τα πιο σημαντικά νέα μοντέλα που δίνουν το παρών στο MotorOne Electric Days είναι τα ολοκαίνουρια smart #1 και smart #3! Με τα δύο αμιγώς ηλεκτρικά SUV η Smart κάνει ουσιαστικά μια επανεκκίνηση, στοχεύοντας στην premium κατηγορία ηλεκτρικών μοντέλων.

Τα smart #1 και smart #3 έκαναν πριν λίγες μόλις μέρες την πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, σε δημοσιογράφους και συνεργάτες της μάρκας. Τώρα, το κοινό έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά από κοντά και να μάθει τα πάντα για τα δύο μοντέλα, στις Ημέρες Ηλεκτροκίνησης που διοργανώνει το MotorOne σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.

Πρόκειται για ένα pop-up event με εορταστικό κλίμα και εκπαιδευτικό ύφος και διεξάγεται το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά. Οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν τα σημαντικότερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα, να ενημερωθούν για καινοτόμες υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης και να λύσουν τις απορίες τους, συζητώντας με τους ειδικούς των εταιριών αλλά και τους δημοσιογράφους του MotorOne.

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

motorone electric days (24)

 

Το smart #1 είναι ένα ηλεκτρικό B-SUV με μήκος 4,27 μέτρα, ενώ το smart #3 είναι μεγαλύτερο με μήκος 4,4 μ. και σχεδίαση coupe SUV. Στο εσωτερικό και τα δύο μοντέλα διακρίνονται για τον νεανικό σχεδιασμό, την ευρυχωρία και τον πλούσιο εξοπλισμό. Αμφότερα διαθέτουν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 9,2’’, κεντρική οθόνη αφής 12,8’’, head-up display 10’’, προηγμένο σύστημα φωνητικών εντολών και τεχνητή νοημοσύνη.

Τόσο το smart #1 όσο και το smart #3 είναι διαθέσιμα με ηλεκτροκινητήρα 272 ίππων και μπαταρία 49 kWh που υπόσχεται αυτονομία έως 325 χλμ.. Το ίδιο σύστημα συνδυάζεται στη μεσαία έκδοση με μεγαλύτερη μπαταρία 66 kWh που δίνει αυτονομία έως 455 χλμ.. Η κορυφαία έκδοση Brabus έχει δύο ηλεκτροκινητήρες, τετρακίνηση, ισχύ 430 ίππων και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7’’-3,9 δλ.! Το smart #1 θα είναι διαθέσιμο και σε μία ακόμη τετρακίνητη έκδοση 370 ίππων.

motorone electric days (25)

 

Οι τιμές ξεκινούν από 36.950 ευρώ για το smart #1 και από 40.900 € για το smart #3 (χωρίς την κρατική επιδότηση του επερχόμενου προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»), με την εγγύηση να είναι 8ετής και να καλύπτει τόσο τη μπαταρία όσο και το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Το MotorOne Electric Days διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και της Περιφέρειας Αττικής. Μεγάλος χορηγός και αποκλειστικός πάροχος ενέργειας στο event είναι η ΔΕΗ. Οι ώρες λειτουργίας είναι:

  • Παρασκευή: 17:00 – 22:00.
  • Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 21:00.

Να είστε όλοι εκεί!

black motor one logo electric days 2222

Google News icon

Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...

Πολιτική

Είναι κοινό μυστικό ότι εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε γκρίνια στη Νέα Δημοκρατία σε σχέση με διάφορες παρεμβάσεις του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριου Σαλμά. Κατά...