Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου: «Έπρεπε να βρω το κουράγιο να σταματήσω… Θα κατέληγα νοσοκομείο»

Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου: «Έπρεπε να βρω το κουράγιο να σταματήσω… Θα κατέληγα νοσοκομείο»


Νέα εποχή, καινούργια αρχή στο 4711 wonder place, με την Lady του ελληνικού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου να συναντιέται ξανά επί σκηνής με τη μοναδική Έλντα Πανοπούλου, από τις 17 Μαΐου και δέκα μοναδικές βραδιές κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η διαχρονική τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών Άντζελα Δημητρίου και η εκρηκτική πρωταγωνίστρια Έλντα Πανοπούλου, ενώνουν τις δυνάμεις τους, συνυπάρχοντας μουσικά σε ένα πρόγραμμα πλημμυρισμένο από αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα παρέας, χαράς και γλεντιού.

Μαζί με τις δύο σημαντικές καλλιτέχνιδες στο 4711 wonder place, θα συμπράξει κι ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Χρίστος Αντωνιάδης, ενώ το πρόγραμμα θα πλαισιώνουν επίσης τραγουδιστές, χορευτές, ηθοποιοί και δεκαμελής μπάντα.

A.DHMHTRIOY-X.ANTWNIADHS-E.PANOPOYLOY.jpg

Άντζελα Δημητρίου – Χρίστος Αντωνιάδης – Έλντα Πανοπούλου

Λίγο πριν την πρεμιέρα τους, η Άντζελα Δημητρίου μιλά στο gossip-tv.gr για τη νέα της αυτή αρχή. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια επιστρέφει στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας, μετά από μια μικρή παύση που έκανε λόγω του θανάτου της μητέρας της και της δύσκολης κατάστασης που είχε αντιμετωπίσει. Η παρουσία της μαμάς της ωστόσο ήταν και είναι αισθητή και την νιώθει ακόμη και μέσα από τα τραγούδια που έχει επιλέξει να εντάξει στο πρόγραμμα.

Ανανεωμένη και έτοιμη πια για νέα ξεκινήματα, η Άντζελα Δημητρίου, μέσα από την απώλεια αυτή, βρίσκει ξανά τη δύναμη να ανέβει στη σκηνή και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Όταν ήμουν στο J2US δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, ήθελα να φύγω…

Ξεκινώντας να μας εξηγεί τι ακριβώς θα δούμε στο 4711, η τραγουδίστρια ανέφερε:

«Εδώ θα δείτε τα πάντα! Θα δείτε σόου, θα δείτε μπαλέτα, πολλούς ωραίους τραγουδιστές και τραγουδίστριες. Εγώ με την Έλντα έχουμε φτιάξει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχετε συνηθίσει να βλέπετε από την Άντζελα Δημητρίου. Μαζί διαλέξαμε κάποια συγκινητικά τραγούδια… Έχω βάλει ένα τραγούδι της Τάνιας Τσανακλίδου… δεν θέλω να κλάψω τώρα… το Μαμά Γερνάω, έχω βάλει ένα τραγούδι του Βασίλη Καρρά που θεωρώ ότι πρέπει να ακουστεί, το Νύχτα Γενάρη. Είναι ένα τραγούδι που πιστεύω ότι αγγίζει όλο τον κόσμο γιατί όλλοι έχουμε χάσει έναν δικό μας άνθρωπο είτε μάνα είτε πατέρα. Έχω βάλει ένα της Μελίνας, ένα του Σπανουδάκη. Έτσι ξεκινάει η παράσταση. Αυτό που κάνω εδώ είναι τελείως διαφορετικό με ό, τι έχω κάνει μέχρι σήμερα. Θεωρώ ότι έπρεπε να το κάνω γιατί μου πάει αυτός ο ρόλος. Είμαι πολύ χαρούμενη και πάρα πολύ γεμάτη για να αρχίσω να δουλεύω».

angeladimitriou.jpg

Σε άλλο σημείο τόνισε η Άντζελα Δημητρίου για τη συνεργασία της με την Έλντα Πανοπούλου: «Την Έλντα την αγαπάω, γιατί ό, τι και να κάνει το κάνει τόσο ωραία που δεν μπορείς να της κρατήσεις κακία. Εγώ το είχα ξεχάσει αυτό που είχε γίνει, το θυμηθήκανε διάφοροι αλλά αυτό δεν έχει σημασία…».

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το επίπεδο του ελληνικού τραγουδιού σήμερα, η Άντζελα Δημητρίου γέλασε. «Η παλιά στόφα καλλιτεχνών δεν ξαναβγαίνει, ούτε τα παλιά τραγούδια. Δεν θέλω να στενοχωρήσω κανέναν αλλά τα τραγούδια πλέον κρατάνε ένα χρόνο το πολύ. Εμείς παλιά δουλεύαμε 7 μέρες την εβδομάδα, είχαμε άλλη παιδεία στα μπουζούκια, είχαμε άλλο κόσμο… Αγαπώ πολύ την νεολαία, όλα καλά και με τους τράπερ, όταν όμως ακούς όλα αυτά, λες ξαφνικά να ακούσω και έναν Μητροπάνο, έναν Καζαντζίδη, μια Μαρινέλα. Όλοι προσπαθούν με 2-3 τραγούδια να ηγηθούν ενός σχήματος. Εγώ στενοχωριέμαι γι΄ αυτά τα παιδιά. Υπάρχουν καλές φωνές αλλά δυστυχώς το στοίχημα είναι τέτοιο που έχουν ισοπεδωθεί όλα», είπε μεταξύ άλλων.

ANTZELA-DHMHTRIOY.jpg

Η συγκίνηση για τη μητέρα της…

«Μη σας φανεί περίεργο αν με δείτε να κλαίω…»

«Πιστεύω ότι χάνοντας τη μάνα σου έχεις χάσει τη γη κάτω από τα πόδια σου. Η μάνα είναι αυτή που σε μεγαλώνει, που σε φροντίζει… Η λέξη μάνα τα λέει όλα. Η μάνα μου με ήθελε πάντα χαμογελαστή και ποτέ πικραμένη. Δεν στενοχωριέμαι αυτή τη στιγμή γιατί ξέρω πολύ καλά ότι εκεί που είναι είναι καλά. Ήταν ένας Άγιος άνθρωπος, μια πολύ καλή ψυχή, μια πολύ καλή μάνα και μπόρεσε και μεγάλωσε τρία παιδιά. Εγώ της έφτιαξα ένα πολύ ωραίο σπίτι, το καινούργιο της σπίτι που έχει τώρα, το οποίο είναι στολισμένο, έχει πάντα φως. Σε λίγο είναι τα τρίμηνα», είπε και συνέχισε:

«Όταν φεύγω από τη σκηνή και πάω στο καμαρίνι κάτι μου λείπει. Το χάδι, το φιλί της μάνας. Έλειψα αρκετό καιρό και είπα να λείψω παραπάνω… Είχα μια ανησυχία και το συζητούσα με τη μάνατζέρ μου, τη Βάσω Καπώνη. Αισθανόμουν ότι η μάνα μου θα φύγει. Αισθανόμουν ότι δεν θα προλάβει να κάνει ούτε Πάσχα μαζί μας ούτε τη γιορτή της. Όταν λοιπόν ήμουν στη Barbarella και στο J2US, πριν πάω, μπήκα μέσα στο δωμάτιο και την είδα με το στόμα ανοιχτό και τα μάτια κλειστά και τότε είπα ότι η μάνα μου έφυγε. Η μάνα μου δεν έφυγε όμως, είναι κάθε μέρα δίπλα μου, με προστατεύει, με φροντίζει, με αγκαλιάζει και αισθάνομαι πολύ ωραία…

Όταν πω το τραγούδι της Τάνιας Τσανακλίδου, μη σας φανεί περίεργο να με δείτε να κλαίω… Είναι ένα τραγούδι που μιλάει για το δέσιμο της μάνας με την κόρη. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να είναι καλά όμως μέσα μου δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα κάποια πράγματα… Όταν ήμουν στο J2US ήθελα να φύγω, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, ήταν πολύ άσχημο για εμένα αυτό που βίωνα και ήμουν με ένα χαμόγελο, ωραία ντυμένη, ωραία βαμμένη, ωραία χτενισμένη για να τραγουδήσω αλλά ο κόσμος δεν μου έφταιγε σε τίποτα. Δεν το μπορούσα άλλο αυτό το πράγμα και είπα ότι έπρεπε να βρω το κουράγιο να σταματήσω γιατί ή θα κατέληγα σε νοσοκομείο ή δεν ξέρω κι εγώ τι θα γινόταν.

Stigmiotypo-o8onhs-2024-05-14-9.55.26-mm.jpg

Ευχαρίστησα τους πάντες και βρήκα το κουράγιο και έφυγα. Έφυγα όμως τελείως από τη νύχτα, τελείως από τη δουλειά μου, όχι μόνο από το J2US. Είναι πολύ δύσκολο πράγμα να μπορείς να αντιμετωπίσεις μετά από τόσα χρόνια έναν τέτοιο θάνατο, αλλά βρήκα το κουράγιο και τη δύναμη να το αντιμετωπίσω. Και αισθάνομαι έτοιμη και δυνατή να βγω να τραγουδήσω, να χορέψω και να παίξω θέατρο».

Η Άντζελα Δημητρίου επανέρχεται δισκογραφικά με ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, με τίτλο «Το Διαζύγιο», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Τη μουσική υπογράφει ο σπουδαίος συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος και τους στίχους ο Βασίλης Καπερνάρος.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...

Οικονομία

Σε 1.466 χιλιόμετρα ανήλθε πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ ΑΕ), το συνολικό μήκος των αγωγών μεταφοράς φυσικού...

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...