Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Στο πλευρό του Λουτσέσκου ο Σαββίδης: «Τη συμπεριφορά του Ραζβάν δεν μπορεί να την υποδεικνύει κανένας αντίπαλος»

Στο πλευρό του Λουτσέσκου ο Σαββίδης: «Τη συμπεριφορά του Ραζβάν δεν μπορεί να την υποδεικνύει κανένας αντίπαλος»


Κατευναστικός και ενωτικός, εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης στην καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη με το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Δευτέρας (21/10). Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσπάθησε να ρίξει τους τόνους που ανέβηκαν επικίνδυνα, έπειτα από τη λήξη του ισόπαλου ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (1-1), για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Σαββίδης, αφού ενημερώθηκε σχετικά από τους ανθρώπους της ομάδας για το τι συνέβη μετά το τέλος της αναμέτρησης, με την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στους δυο δύο πάγκους, εξέφρασε τη στεναχώρια του για το γεγονός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζήτησε, μάλιστα, να ετοιμάσουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ μία καταγγελία προς τον Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, αλλά και τις υπόλοιπες αρμόδιες Αρχές, για την ανησυχητικά αυξανόμενη αυθαίρετη βία της Αστυνομίας. Βία που, σύμφωνα με τον Σαββίδη, έχει παρατηρηθεί και στο γήπεδο της Τούμπας και σε άλλα γήπεδα και καταλήγει σε εκπροσώπους της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» εξέφρασε για μία ακόμη φορά τη στήριξή του προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «τον στοχοποιούν επίμονα και οι επιθέσεις που δέχεται είναι επειδή δεν αφήνει να ξεχαστεί η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε κάθε περίπτωση, τη συμπεριφορά του Ραζβάν δεν μπορεί να την υποδεικνύει κανένας αντίπαλος υπάλληλος ή ποδοσφαιριστής».

Ξεκαθάρισε, μάλιστα, πως δεν πρόκειται να υπάρξει απάντηση στην ανακοίνωση-δήλωση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «… είναι πολύ νέος στο ποδόσφαιρο ακόμη και οφείλουμε να του δώσουμε χρόνο να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του και θα αντιληφθεί για το τι πρέπει να είναι περήφανος και για το τι να αισθανθεί ντροπή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας, και ουσιαστικά απαντώντας στη δήλωση του Ηλιόπουλου, ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε πως «βασικά χαρακτηριστικά των προσφύγων είναι η μνήμη και η δυνατότητα να γυρίζουν σελίδα και να μεγαλουργούν από την αρχή. Εμείς ζούμε και με τις δυο βασικές αυτές αρχές».

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το διάστημα που έμεινε δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και...

Μαγαζίνο

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε τις προηγούμενες μέρες ο θάνατος του Liam Payne, ο οποίος σκοτώθηκε μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός μπαλκονιού ξενοδοχείου...

Αθλητικά

Στις 16:00 θα αρχίσει (Cosmote Sport 1) ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Λεβαδειακό, οι οποίοι θα αναμετρηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την...

Πολιτική

Στίγμα ετοιμότητας και «κυβερνησιμότητας» επιχειρούν να προσδώσουν στο ΠΑΣΟΚ οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκος Ανδρουλάκης και είναι εξαιρετικά πιθανόν να ανακοινωθούν την Δευτέρα...