Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Σοκ στην Μπαρτσελόνα με Τερ Στέγκεν: Χάνει όλη τη σεζόν – Ποιον Έλληνα βάζει στο «κάδρο» για τους Καταλανούς η «Mundo Deportivo»

Σοκ στην Μπαρτσελόνα με Τερ Στέγκεν: Χάνει όλη τη σεζόν – Ποιον Έλληνα βάζει στο «κάδρο» για τους Καταλανούς η «Mundo Deportivo»


Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Άντρε τερ Στέγκεν, θα υποβληθεί σήμερα (23/9) το απόγευμα σε χειρουργική επέμβαση, αφού υπέστη πλήρη ρήξη του τένοντα της επιγονατίδας στο δεξί του γόνατο, ανακοίνωσε η ομάδα της LaLiga.

Ο 32χρονος Γερμανός διεθνής υπέστη τον τραυματισμό κατά τη χθεσινή (22/9) εκτός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα με 5-1 επί της Βιγιαρεάλ στη LaLiga.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τερ Στέγκεν έπεσε άσχημα αφού πήδηξε για μια μπάλα λίγο πριν το ημίχρονο και πονούσε εμφανώς καθώς μεταφέρθηκε έξω από το γήπεδο με φορείο.

‘Επεσε με όλο το βάρος του στο δεξί του πόδι καθώς τραυματίστηκε στο ίδιο γόνατο στο οποίο είχε ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις τα τελευταία χρόνια.

Ο Τερ Στέγκεν υποβλήθηκε στις πρώτες ιατρικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Vithas Castellón, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το στάδιο La Cerámica στο ημίχρονο του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους που είχαν ήδη επισημάνει τόσο ο Χάνσι Φλικ σε συνέντευξη Τύπου όσο και ο πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα όταν έφυγε από το γήπεδο. Ο 32χρονος Γερμανός τερματοφύλακας έφυγε σε αναπηρικό καροτσάκι με το δεξί του πόδι σηκωμένο και επέστρεψε στη Βαρκελώνη οδικώς με αυτοκίνητο της Μπαρτσελόνα. Σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Ciutat Esportiva.

«Οι εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη της πρώτης ομάδας Μαρκ τερ Στέγκεν επιβεβαιώνουν ότι έχει πλήρη ρήξη του τένοντα της επιγονατίδας στο δεξί του γόνατο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μπαρτσελόνα.

«Το απόγευμα της Δευτέρας θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και μόλις ολοκληρωθεί θα υπάρξει μια νέα ενημέρωση».

Η Mundo Deportivo φέρνει στο προσκήνιο και την περίπτωση του Κώστα Λάμπρου

Η καταλανική «Mundo Deportivo» δημοσίευσε μία λίστα μεταξύ των παικτών που θα μπορούσαν να καλύψουν άμεσα το κενό του βασικού τερματοφύλακα των «μπλαουγκράνα» και σε αυτή είναι ο Κέιλορ Νάβας, ο Λόρις Κάριους, ο Τόμας Βάτσλικ, ο Γίρι Παβλένκα, αλλά και ο 33χρονος Έλληνας γκολκίπερ.

Ο Κώστας Λάμπρου έχει μεγάλη καριέρα στην Ολλανδία, ως τερματοφύλακας του Άγιαξ και της Φέγενορντ, αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και είναι μία από τις λύσεις που θα μπορούσε να εξετάσει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...

Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Novasports Prime) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» o αγώνας ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, για την 5η αγωνιστική της...