Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Σοκάρει ο ηθοποιός Μανώλης Εμμανουήλ – «Βρήκαν ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο, οι πιθανότητες ήταν 50-50»

Σοκάρει ο ηθοποιός Μανώλης Εμμανουήλ – «Βρήκαν ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο, οι πιθανότητες ήταν 50-50»


Ο Μανώλης Εμμανουήλ έδωσε συνέντευξη το μεσημέρι του Σαββάτου 26/10 στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα», με αφορμή την παράσταση στην οποία συμμετέχει στο Θέατρο Εν Αθήναις.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μέσα σε όλα στο γάμο του φίλου του, Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler McBeth, αλλά και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε περίπου πριν δέκα χρόνια.

Αρχικά, ο Μανώλης Εμμανουήλ είπε: «Με τον Στέφανο Κασσελάκη είμαστε φίλοι και μετά τον γάμο με τον Τάιλερ, να πω την αλήθεια, μπορώ να πω ότι τους εκτίμησα ακόμα περισσότερο γιατί γνώρισα πολλούς από τους φίλους του και έχει φίλους από όλα τα στάδια της ζωής του. Συγκινητικές στιγμές στον γάμο τους ήταν οι λόγοι τους, όσα είπαν ο ένας στον άλλον και δεύτερον τα λόγια που είπαν οι γονείς τους. Η μητέρα του Τάιλερ και οι γονείς του Στέφανου».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Πριν από δέκα χρόνια, ενώ ήμουν στο Λονδίνο και έπαιζα σε μια παράσταση στο θέατρο, έκανα μια μαγνητική γιατί πόναγε το κεφάλι μου και βρήκαν ότι είχα έναν όγκο στον εγκέφαλο. Μέσα σε 24 ώρες έκανα χειρουργείο και μου είχαν πει πως οι πιθανότητες ήταν περίπου 50% – 50%. Όλοι έπρεπε να ειδοποιηθούν επειγόντως».

Τέλος, ο Μανώλης Εμμανουήλ κατέληξε: «Το πιο δύσκολο τηλεφώνημα που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν να πάρω την μητέρα μου και να της πω αυτό που είχε συμβεί. Ναι, αυτή ήταν σίγουρα μια κομβική στιγμή και αναθεώρησα πάρα πολλά πράγματα».

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σήμερα, Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, λόγω διεξαγωγής της 4ης Μαραθώνιας Λαμπαδηδρομίας για τη διάδοση της Ευγενούς Ιδέας της Δωρεάς...

ΕΛΛΑΔΑ

Στην περιοχή του Ληξουρίου το επίκεντρο Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

Αθλητικά

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Κωνσταντινούπολη, πανηγυρίζοντας το «διπλό» στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον ρίχνει όλο το βάρος στο ντέρμπι με τον...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

του Δημήτρη Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Ο Αγώνας Sprint της Ταϊλάνδης για τον 18ο Γύρο του MotoGP 2024, εντείνει τη βαθμολογική διαφορά των δύο...