Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι δρόμοι του Ρίο ντε Τζανέιρο

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι δρόμοι του Ρίο ντε Τζανέιρο


Εκατοντάδες οπαδοί της Πενιαρόλ της Ουρουγουάης δημιούργησαν ταραχές στην προκυμαία του Ρίο ντε Τζανέιρο την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, πυρπολώντας ένα λεωφορείο και βανδαλίζοντας περίπτερα στην παραλία, ανακοίνωσε η αστυνομία της Βραζιλίας.

Οι ταραχές διήρκησαν περισσότερο από μία ώρα έως ότου η αστυνομία αποκατέστησε την τάξη συλλαμβάνοντας τουλάχιστον 200 Ουρουγουανούς, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης του Ρίο, Κλαούντιο Κάστρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ουρουγουανοί οπαδοί είχαν φτάσει με λεωφορείο για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην Πενιαρόλ και την Μποταφόγκο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ένας Ουρουγουανός οπαδός συνελήφθη επειδή έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο σε ένα αρτοποιείο στην περιοχή Recreio Beach στη δυτική πλευρά της πόλης.

Θυμωμένοι Ουρουγουανοί οπαδοί μετακινήθηκαν στην παραλία, γκρεμίζοντας περίπτερα, αναποδογυρίζοντας τραπέζια και ξεκίνησαν μάχες σώμα με σώμα με τους ντόπιους. Έκαναν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και πυρπόλησαν μηχανάκια.

«Το Ρίο δεν είναι μέρος για προβλήματα. Διέταξα την αστυνομία να τους συλλάβει, να τους οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα και μετά να τους συνοδέψει έξω από το Ρίο. Έχουμε ήδη συλλάβει περισσότερους από 200», ανέφερε ο Κάστρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε αυτούς τους εγκληματίες να έρθουν να διαταράξουν την καθημερινή ζωή των κατοίκων με τέτοια αγριότητα και βανδαλισμούς». Οι οπαδοί της Πενιαρόλ είχαν συγκρουστεί ξανά με την αστυνομία στην ίδια παραλία, πριν από έναν αγώνα εναντίον της Φλαμένγκο τον περασμένο μήνα.

Το 2019, ένας οπαδός της Φλαμένγκο σκοτώθηκε σε μια σύγκρουση μεταξύ οπαδών της Πενιαρόλ και της ομάδας του στο Ρίο.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Τυποποιημένα τρόφιμα, όπως κριθαράκι, ντοματοχυμός, πυρηνέλαιο, μαργαρίνη αλλά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας όπως οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μαλακτικά, σαμπουάν, όπως επίσης και προϊόντα καθαρισμού σπιτιού όπως χλωρίνες περιλαμβάνει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike MOTUL FIM 2024 ολοκληρώθηκε συναρπαστικά στην Τελετή Απονομής Βραβείων, που φιλοξενήθηκε στο διάσημο Museos de la Atalaya στη...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...

Αθλητικά

Τον Πορτογάλο διαιτητή Αντόνιο Νόμπρε όρισε η UEFA για να διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Τσέλσι (19:45), στο πλαίσιο της...