Ιδιαίτεροι και καλοκαιρινοί ψαροκεφτέδες. Ένας μεζές για να δοκιμάσουμε τη σαρδέλα σε μια διαφορετική, πρωτότυπη εκδοχή.
Διαδικασία
Βήμα 1
Αφαιρούμε τα κεφάλια, τα εντόσθια και το κεντρικό κόκαλο από τις σαρδέλες. Χοντροκόβουμε τα φιλέτα και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Το μείγμα θα πρέπει να βγει μαλακό, αλλά όχι πολύ χυλωμένο. Εάν είναι πολύ υδαρές, προσθέτουμε λίγη ακόμα φρυγανιά.
Βήμα 2
Σε τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά βάζουμε μπόλικο ηλιέλαιο. Μόλις κάψει, παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 3
Στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας και ραντίζουμε με ξίδι μόνο πριν το από σερβίρισμα.
Styling: Τζαννής Σιφναίος – Food Styling: Μάκης Γεωργιάδης – Φωτογραφίες: Lambros Mentzos Photography
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!