Υλικά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κοµµάτι στήθος κοτόπουλο
½ κόκκινη πιπεριά
½ κίτρινη πιπεριά
½ πράσινη πιπεριά
1 κουταλάκι γλυκιά πάπρικα
1/3 κουταλάκι κρεµµύδι σε σκόνη
1/3 φλ. νερό
αλάτι πιπέρι
1 πίτα τορτίγια
3 κουταλιές τυρί ένταµ τριµµένο
Για το ντρέσινγκ
3 κουταλιές γιαούρτι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
¼ φλ. νερό
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε το κοτόπουλο και τις πιπεριές σε λωρίδες. Τα βάζετε σε ένα µπολ και πασπαλίζετε µε την πάπρικα, το κρεµµύδι σε σκόνη, αλάτι και πιπέρι. Σε ζεστό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε τα υλικά του µπολ. Όταν µισοψηθεί το κοτόπουλο προσθέτετε το νερό, ψήνετε µέχρι να µελώσει η σάλτσα, αποσύρετε από την εστία και αφήστε να κρυώσει. Τυλίγετε την πίτα και την κόβετε σε λεπτές λωρίδες. Σε ένα µπλέντερ βάζετε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και κτυπάτε καλά µέχρι να οµογενοποιηθεί. Σε ένα βαζάκι βάζετε την τορτίγια, το κοτόπουλο και το τυρί. Πριν το σερβίρισµα περιλούζετε µε το ντρέσινγκ κλείνετε µε το πώµα και ανακινείτε καλά.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!