ΥΛΙΚΑ
• 1 συσκευασία (150γρ.) μείγμα μικρών φύλλων μαρουλιών Garden Fresh
• ½ φλ. κράνμπερι
• 1 κουταλάκι αλάτι
Για τις μπαλίτσες τυριού
• 2/3 φλ. αναρή ανάλατη
• 1/3 φλ. κατσικίσιο τυρί
• 2 κουταλιές τυρί κρέμα (Cream Cheese)
• 1 κουταλάκι άνηθο
• ελάχιστο αλάτι
• ½ φλ. χαλεπιανά (φιστίκια Αιγίνης)
Για το ντρέσινγκ
• 1/3 φλ. ελαιόλαδο
• 4 κουταλιές κρέμα βαλσάμικου ξιδιού
• ελάχιστο μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τις μπαλίτσες τυριού: Σε ένα μπολ βάζετε την ανάλατη αναρή, το κατσικίσιο τυρί, το τυρί κρέμα, τον άνηθο και το αλάτι. Ανακατεύετε καλά. Πλάθετε το μίγμα σε μικρά μπαλάκια.
Χοντροαλέθετε τα χαλεπιανά και καλύπτετε με αυτά τις μπαλίτσες τυριού.
Σε ένα βαζάκι που κλείνει ή σε ένα μπλέντερ βάζετε τα υλικά για το ντρέσινγκ και χτυπάτε πολύ καλά.
Σε μία σαλατιέρα βάζετε τα μαρούλια, το αλάτι και ανακατεύετε. Προσθέτετε τα κράνμπερι και τις
μπαλίστες τυριού.
Περιχύνετε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ και σερβίρετε.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!