ΥΛΙΚΑ
• 4 φλ. φρέσκο κραμπί λεπτοκομμένο Garden Fresh
• 2 φλ. φρέσκο καρότο τριμμένο Garden Fresh
• 1 κουταλιά κρεμμύδι τριμμένο (χωρίς τα ζουμιά του)
• ½ κουταλάκι μουστάρδα σε σκόνη
• 1 κουταλιά ζάχαρη
• 2 κουταλιές χυμό λεμόνι
• 1 κουταλιά μηλόξιδο
• 1 φλ. μαγιονέζα
• ½ φλ. γιαούρτι
• 3/4 κουταλάκι αλάτι
• 1 πρέζα πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία μεγάλη σαλατιέρα βάζετε το κραμπί και το καρότο. Ανακατεύετε καλά και φτιάχνετε τη σάλτσα.
Σε ένα μπολ, βάζετε το κρεμμύδι, τη μουστάρδα, τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού, το μηλόξιδο, το αλάτι, το πιπέρι και χτυπάτε καλά με ένα σύρμα. Προσθέτετε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να πετύχετε ένα ομοιογενές μίγμα.
Ρίχνετε τη σάλτσα πάνω από το κραμπί και τα καρότα και ανακατεύετε καλά. Σκεπάζετε τη σαλατιέρα με πλαστική μεμβράνη και βάζετε τη σαλάτα για 1 ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρετε.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!