ΥΛΙΚΑ
1 µικρό κόκκινο λάχανο (κραµπί)
2 καρότα
1/3 φύλλα κόλιανδρου
10-15 φύλλα δυόσµου
3 κουταλιές σουσάµι
Για το ντρέσινγκ:
4 κουταλιές ελαιόλαδο
½ λεµόνι, ο χυµός
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιηµένες
1 κουταλάκι αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβετε το λάχανο µε το µαντολίνο λαχανικών και το βάζετε σε µία σαλατιέρα. Ξεφλουδίζετε τα καρότα και τα κόβετε σε λεπτές λωρίδες µε έναν αποφλοιωτή λαχανικών. Τα προσθέτετε στο λάχανο µαζί µε τα φύλλα κόλιανδρου και δυόσµου.
Βάζετε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ σε ένα βαζάκι, κλείνετε καλά και το ανακινείτε για να οµογενοποιηθούν τα υλικά. Περιχύνετε τη σαλάτα µε το ντρέσινγκ, ανακατεύετε καλά, πασπαλίζετε µε το σουσάµι και σερβίρετε.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!