Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Σάσα Βεζένκοφ: Ελεύθερος από τους Ράπτορς, αντίστροφη μέτρηση για Ολυμπιακό

Σάσα Βεζένκοφ: Ελεύθερος από τους Ράπτορς, αντίστροφη μέτρηση για Ολυμπιακό


Ο Σάσα Βεζένκοφ μένει ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς, όπως αναφέρουν ΜΜΕ από τις ΗΠΑ, γεγονός που σημαίνει ότι ο Βούλγαρος μετρά πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό!

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποχωρεί από τους Ράπτορς!

Αυτό που όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού περίμεναν πώς και πώς έγινε, με τον Μαρκ Στέιν, τον έμπειρο ρεπόρτερ του NBA, να αναφέρει πως ο Σάσα Βεζένκοφ έμεινε ελεύθερος από τους Ράπτορς, οι οποίοι τον αποδέσμευσαν.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τα λεγόμενα των Αμερικανών, ο Σάσα Βεζένκοφ άφησε όλο του το συμβόλαιο στο τραπέζι, με τους Ράπτορς να μην πληρώνουν τίποτα προκειμένου να τον αφήσουν!

Αυτό είναι δείγμα του πόσο ήθελε να φύγει από το NBA ο Σάσα Βεζένκοφ, προκειμένου να επιστρέψει στο ΣΠΙΤΙ του, τον αγαπημένο του Ολυμπιακό!

Πλέον ο Σάσα Βεζένκοφ πρέπει να περιμένει 48 ώρες, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί του NBA, προκειμένου να δει εάν κάποια ομάδα του κάνει πρόταση και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Ο Βεζένκοφ, ο Έβανς και η... πινελιά: Η ευελιξία που δίνει στον Μπαρτζώκα μια 15άδα παικτών και η πανίσχυρη front line

Ο Ολυμπιακός, μόλις ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ, θα έχει στην διάθεσή του 15 παίκτες πρώτης γραμμής, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει πλέον πάμπολες λύσεις και… όπλα ενόψει της σεζόν 2024-25.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Στη διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών....

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volkswagen κατασκευάζει το Polo στην Παμπλόνα της Ισπανίας από το 1984. Πάνω από 8,4 εκατομμύρια Polo έχουν κατασκευαστεί στο συγκεκριμένο...

Αθλητικά

«Σημειωμένο» σε τρεις αγώνες ήταν το όνομα του Παναθηναϊκού στο τελευταίο «πακέτο» αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA, μαζί με δεκάδες άλλες υποθέσεις καλοκαιρινών...

Αυτοκίνητο

Το πρόβλημα που δημιουργείται με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα που προξενούν τροχαία ατυχήματα είναι ότι δεν αποζημιώνονται αυτοί που είναι νόμιμα ασφαλισμένοι και δεν είναι...