Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Σάρον Στόουν: Θέλει την καριέρα της πίσω 23 χρόνια μετά το εγκεφαλικό που άλλαξε τη ζωή της

Σάρον Στόουν: Θέλει την καριέρα της πίσω 23 χρόνια μετά το εγκεφαλικό που άλλαξε τη ζωή της


Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε πρόσφατα η Σάρον Στόουν. Η σπουδαία κυρία της Μεγάλης οθόνης μίλησε στους Times και αναφέρθηκε στην αλλαγή που ήρθε στην καριέρα της μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2001.

Η 66χρονη είπε πως ακόμα δεν έχει πάρει πίσω την καριέρα της ως ηθοποιoς: «Θα ήθελα πραγματικά να δουλέψω ξανά ως ηθοποιός τόσο πολύ… όχι μόνο για έναν αδύναμο, δεύτερο, σκατ*** ρόλο».

«Θα ήθελα πραγματικά να έχω τους ρόλους που έχω κερδίσει και μπορώ να κάνω. Θα ήθελα πραγματικά να έχω ξανά τη δική μου αληθινή καριέρα. Θα ήθελα πραγματικά να έχω πίσω τη ζωή μου», πρόσθεσε ο Στόουν.

Σάρον Στόουν: Αυτό είναι το μυστικό για να διατηρεί λαμπερή επιδερμίδα στα 65 της!

Είχε 1% πιθανότητα επιβίωσης μετά την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη.

«Κατάλαβα ότι ήταν σοβαρό όταν συνήλθα στο πάτωμα και δεν μπορούσα να σηκωθώ και φώναζα συνέχεια για βοήθεια και δεν μπορούσα να την πάρω», θυμήθηκε η Στόουν. «Σκέφτηκα: “Παθαίνω εγκεφαλικό επεισόδιο”».

Και συνέχισε: «Δεν μπορούσα να περπατήσω. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν μπορούσα να διαβάσω. Δεν μπορούσα να γράψω το όνομά μου. Τραύλιζα. Όταν έπιανα κάτι, δεν είχα αντίληψη του βάθους. Ήταν το απόλυτο ψυχολογικό χάος».

«Επειδή χρειάστηκαν επτά χρόνια για να συνέλθω πραγματικά και έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου», είπε. «Και έχασα την καριέρα μου και έχασα 15 εκατομμύρια δολάρια – κάθε σεντ που είχα – σε διατροφή για το παιδί και δικαστικά έξοδα … Οπότε δεν αναπήδησα πραγματικά και δεν είχα μια αναγέννηση».

Η Στόουν συνέχισε: «Θα ήθελα πραγματικά να έχω τη ζωή μου πίσω. Δεν επανήλθα και δεν είναι κάποια υπέροχη ιστορία. Θα ήταν υπέροχο αν ήταν, αλλά δεν είναι. Απλά επιβίωσα».

Σπάνιο βίντεο -Όταν η Μιμή Ντενίση συνάντησε τηλεοπτικά τη Sharon Stone

Σάρον Στόουν: Η στιγμή που οι γιατροί δεν πίστεψαν ότι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Sharon Stone: «Κοιμάμαι οκτώ ώρες κάθε βράδυ για να μην παθαίνω κρίσεις επιληψίας»

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 40 τραυματίστηκαν – εκ των οποίων ορισμένοι υπέστησαν πολύ σοβαρά εγκαύματα – από την έκρηξη σε βυτιοφόρο μεταφοράς...

Κόσμος

Ο πρώην πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και πέντε πρώην υπουργοί Άμυνας της Βρετανίας έχουν παροτρύνει τον Κιρ Στάρμερ να επιτρέψει στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει πυραύλους...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Το 2024 ήταν η μεγαλύτερη έκδοση μέχρι τώρα του διαγωνισμού Honda Customs, με 16 μοτοσυκλέτες από 9 Ευρωπαϊκές...

Μαγαζίνο

Ηλικία: 29Πόλη: ΠεριστέριΙδιότητα: Content Creator Από μικρή ηλικία είχε άποψη για τα ρούχα αν και μέχρι το λύκειο φορούσε αποκλειστικά φόρμες. Εργαζόταν ως υπεύθυνη...