Αυτό το πεντανόστιμο ρόστι είναι ιδανική επιλογή για ένα χορταστικό brunch που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. Με τα υλικά της Arla θα έχετε αναμφισβήτητα το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα.
Διαδικασία
Βήμα 1
Ρίχνουμε τις τριμμένες πατάτες σε ένα σουρωτήρι, αλατίζουμε καλά και τις αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους. Τις στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Βήμα 2
Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε την καπνιστή μπριζόλα μέχρι να πάρει χρώμα. Αφήνουμε στην άκρη.
Βήμα 3
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Σοτάρουμε το κρεμμύδι για περίπου 2΄-3΄ ή μέχρι να μαλακώσει.
Βήμα 4
Προσθέτουμε τις τριμμένες πατάτες και λίγο-λίγο το Βούτυρο Lurpak ανακατεύοντας ενδιάμεσα με μια κουτάλα.
Βήμα 5
Μαγειρεύουμε για περίπου 8΄ ή μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και να ροδίσουν από τη μία πλευρά.
Βήμα 6
Με ένα μεγάλο πιάτο γυρίζουμε προσεκτικά το ρόστι από την άλλη πλευρά (όπως κάνουμε με την ομελέτα).
Βήμα 7
Πασπαλίζουμε από πάνω με το Arla Havarti, τo αλλαντικό και περιχύνουμε με την Arla Κρέμα Γάλακτος και κλείνουμε με καπάκι. Αφήνουμε μέχρι να ψηθεί και η άλλη πλευρά, να λιώσει το τυρί και να ροδίσει το ρόστι, για περίπου 6΄-8΄.
Βήμα 8
Αλατοπιπερώνουμε και το σερβίρουμε ζεστό.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!