ΥΛΙΚΑ
4-5 μεγάλες τορτίγια
1 ½ φλ. ψιλοκομμένο αβοκάντο, 200γρ. περίπου
½ λεμόνι, ο χυμός
1 συσκευασία (200γρ.) τυρί κρέμα (Cream Cheese)
2 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
2 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο
½ κουταλάκι αλάτι
ελάχιστο μαύρο πιπέρι
3 συσκευασίες (3Χ100γρ.) καπνιστό σολομό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπλέντερ, βάζουμε το αβοκάντο, το χυμό του λεμονιού (για να μη μαυρίσει το αβοκάντο, το τυρί κρέμα, το στραγγιστό γιαούρτι, τον άνηθο, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι και αλέθουμε.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, βάζουμε τις τορτίγια και ψήνουμε για μερικά δευτερόλεπτα. Αφήνουμε να κρυώσουν. Απλώνουμε επάνω 2 κουταλιές από το μίγμα της κρέμας τυριού.
Βάζουμε στην άκρη 2 φέτες καπνιστό σολομό και τυλίγουμε. Τυλίγουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες να δέσουν οι γεύσεις. Κόβουμε σε ροδέλες, πασπαλίζουμε με λίγο άνηθο και σερβίρουμε.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!