ΑΤΟΜΑ 4/ 40’ / ΕΥΚΟΛΟ
Υλικά
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 ψεκασμούς GARLIC HERB SPRAY TURCI
1 κολοκύθι μεγάλο κομμένο σε φέτες
1 φλιτζ. ρύζι Αρμπόριο
½ φλιτζ. Λευκό κρασί
3 φλιτζ. ζεστό ζωμό λαχανικών
4 ψεκασμούς SAFFRON HERB SPRAY TURCI
2 κουταλιές βούτυρο
2 κουταλιές παρμεζάνα
Αλάτι, Πιπέρι
Eκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε μια κουταλιά ελαιόλαδο και σοτάρετε ελαφρώς τα κολοκύθια.
Αδειάζετε τα κολοκύθια σε ένα πιάτο.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και ψεκάζετε 4 φορές με GARLIC HERB SPRAY TURCI.
Ανακατεύετε για 2 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε μέσα το ρύζι.
Ανακατεύετε ελαφρώς, σβήνετε με το κρασί και ψήνετε μέχρι το κρασί να απορροφηθεί από το ρύζι.
Ρίχνετε μέσα στο τηγάνι το κολοκύθι, προσθέτετε το μισό ζωμό λαχανικών, αλάτι και πιπέρι.
Κατά διαστήματα ανακατεύετε και αφού το ρύζι απορροφήσει το ζωμό προσθέτετε τον υπόλοιπο και ψεκάζετε 4 φορές με SAFFRON HERB SPRAY TURCI.
Και πάλι ανακατεύετε κστά διαστήματα μέχρι να χυλώσει και να ψηθεί το ρύζι.
Τέλος, αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε μέσα το βούτυρο και την παρμεζάνα.
Ανακατεύετε, διορθώνετε τη γεύση και σερβίρετε
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!