Από τη Χριστίνα Χριστοφή
ΥΛΙΚΑ
2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κ.γ φρέσκο θυμάρι
40 g. Χαραλαμπίδης Κρίστης μαργαρίνη Original (+20g. για το τέλος)
250 g. ριγκατόνι (μισό πακέτο)
200 μλ Χαραλαμπίδης Κρίστης Κρέμα Γάλακτος, 35% λιπαρά
60 g. παρμεζάνα
Αλάτι/ πιπέρι
Πιπέρι / Ξύσμα λεμόνι
Τσαιβς
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαλακώνουμε τα κρεμμύδια στην μαργαρίνη με αλάτι,πιπέρι και θυμάρι. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά και κάνουμε υπομονή για να καραμελωσουν καλά.
Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο βραστό νερό ακολουθώντας τις οδηγίες του κουτιού, κρατώντας 1 κούπα με νερό ζυμαρικών.
Όταν είναι έτοιμα τα κρεμμύδια βάζουμε κρέμα γάλακτος και 3-4 κουταλιες της σουπας νερο μαζί τους στο τηγάνι και έπειτα τα προσθέτουμε στο μίξερ για να δημιουργήσουμε την σάλτσα.
Προσθέτουμε την σάλτσα σε ένα τηγάνι μαζί με 20 γρ μαργαρίνη και τα ζυμαρικά. Για να ζεσταθούν. Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα, ξύσμα λεμόνι και τριμμένο πιπέρι.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!