Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Ραντουκάνου – Σάκκαρη 2-0: Απογοητευτική εμφάνιση και αποκλεισμός στο Wimbledon

Ραντουκάνου – Σάκκαρη 2-0: Απογοητευτική εμφάνιση και αποκλεισμός στο Wimbledon


H Mαρία Σάκκαρη δεν είχε ρυθμό, ιδέες, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από την Εμμα Ραντουκάνου με 2-0 σετ και μαζί τον αποκλεισμό στον 3ο γύρο του Wimbledon.

Η Μαρία Σάκκαρη για 4η φορά στην καριέρα της αποτυγχάνει να περάσει στη φάση των «16» στο Wimbledon, γνωρίζοντας την ήττα από την Έμμα Ραντουκάνου με 6-2, 6-3 στο κατάμεστο κεντρικό γήπεδο, έπειτα από μια κακή εμφάνιση.

Και πώς στα αλήθεια θα μπορούσε να έρθει η νίκη για τη Σάκκαρη, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 31 αβίαστα λάθη (13 η Ραντουκάνου), με έξι διπλά λάθη και επτά χαμένες ευκαιρίες για break, με τέτοιες επιδόσεις δεν ήταν δυνατό να διεκδικήσει την πρόκριση, παρότι είχε πέντε περισσότερους winners από στην 21χρονη Βρετανίδα.

Η Ραντουκάνου, που εντυπωσίασε τους πάντες όταν κατέκτησε το US Open το 2021, στην εξέλιξη του αγώνα πήρε αυτοπεποίθηση, και χωρίς να έχει κάτι ξεχωριστό στο παιχνίδι της, πέτυχε τη 2η νίκη της απέναντι στη Σάκκαρη, στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει μετά τα πάρα πολλά προβλήματα με τους τραυματισμούς.

Ο αγώνας άρχισε στραβά για τη Σάκκαρη, που προηγήθηκε 40-15, αλλά με πέντε συνολικά αβίαστα λάθη, έκανε δώρο το break στη Ραντουκάνου.

Τα αβίαστα λάθη συνεχίστηκαν και στο 2ο game από τη Σάκκαρη και το διπλό break point πήγε στον κάλαθο των αχρήστων, από την άλλη η Ραντουκάνου πήρε προβάδισμα 2-0, έχοντας μόλις έναν winner, από άσο.

Η Ελληνίδα παίκτρια βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο 5ο game, έχοντας να αντιμετωπίσει τριπλό break point, όμως έπαιξε επιθετικά, αντέστρεψε τα δεδομένα, μειώνοντας σε 3-2. Αμέσως μετά η Σάκκαρη είχε την 3η ευκαιρία της για break, χωρίς αποτέλεσμα, με τη Βρετανίδα να κάνει το 4-2.

H Ραντουκάνου δεν έχασε την ευκαιρία στο 7ο game, με το 4ο διπλό λάθος από τη Σάκκαρη, βρήκε τον 5ο break point και με λόμπα το πέτυχε για το 5-2.

Η 5η ευκαιρία για break χάθηκε από τη Σάκκαρη, που μετά το 40-40, με δύο σερί αβίαστα λάθη, έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλό της να κατακτήσει το σετ με 6-2.

Με τρεις winners η Σάκκαρη κατέκτησε άνετα το εναρκτήριο game στο 2ο σετ, όμως δύο άστοχα χτυπήματα με το backhand, έφεραν το 1-1.

H Βρετανίδα με δύο winners προηγήθηκε 0-30 και με τη Σάκκαρη να συνεχίζει τα λάθη, έφθασε στο 3o break στον αγώνα και στο προσπέρασμα με 2-1.

Στο 3ο game η Ραντουκάνου με forehand winner και άσο, έσωσε δύο break games, πριν κάνει το 3-1.

H Σάκκαρη μείωσε σε 3-2 και 4-3, αναζητώντας το break που θα άλλαζε τα δεδομένα.

Ομως τα άστοχα χτυπήματα δεν σταμάτησαν από την πλευρά της, με τη Ραντουκάνου να φθάνει στο 5-3. Η Σάκκαρη, που σέρβιρε για να μείνει στο παιχνίδι, βρέθηκε τρεις φορές αντιμέτωπη με match point και με το 31ο αβίαστο λάθος της στο παιχνίδι, έδωσε την ευκαιρία στη Ραντουκάνου να κατακτήσει το σετ με 6-3 και μαζί την πρόκριση.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Ελλάδα

Τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 60χρονο άνδρα, σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο 31ο χλμ της Εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης,...

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα μετά από τρελή πορεία ΙΧ σημειώθηκε στην Πάτρα τα ξημερώματα. Ήταν περίπου 02:00 το βράδυ όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινούνταν...

Κόσμος

Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα του Κατάρ μετέδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες ότι οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έκαναν έφοδο στο γραφείο του στη Ραμάλα,...

Αθλητικά

Ύστερα από 31 κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε το αστρονομικό έπαθλο των 14,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακ ποτ...