Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Πρώην μοντέλο κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική επίθεση

Πρώην μοντέλο κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική επίθεση


Κατηγορίες κατά του Ντόναλντ Τραμπ ότι της «έβαλε χέρι» και την άγγιξε σεξουαλικά αφού τη γνώρισε μέσω του Τζέφρι Επστάιν, διατύπωσε το πρώην μοντέλο Στέισι Γουίλιαμς.

Η Γουίλιαμς, η οποία είχε εμφανίσεις και στο Sports Illustrated τη δεκαετία του ’90, υποστηρίζει ότι όλα συνέβησαν το 1993 στον πύργο Τραμπ σε ένα «διεστραμμένο παιχνίδι», όπως πίστευε, μεταξύ των δύο ανδρών.







Sports Illustrated Swimsuit 1993: Stacey Williams



Σύμφωνα με την Γουίλαμας που μίλησε στον Guardian, γνώρισε για πρώτη φορά τον Τραμπ το 1992 σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, αφού της τον σύστησε ο Επστάιν, ο οποίος, όπως πίστευε, ήταν καλός φίλος του τότε μεσίτη ακινήτων της Νέας Υόρκης. Η Γουίλιαμς είπε ότι ο Επστάιν ενδιαφέρθηκε για εκείνη και οι δυο τους έβγαιναν περιστασιακά για μια περίοδο μερικών μηνών.

«Τότε έγινε πολύ σαφές ότι αυτός και ο Ντόναλντ ήταν πραγματικά, πραγματικά καλοί φίλοι και περνούσαν πολύ χρόνο μαζί», δήλωσε η Γουίλιαμς.

Ο φερόμενος ως βιασμός συνέβη μερικούς μήνες αργότερα, στα τέλη του χειμώνα ή στις αρχές της άνοιξης του 1993, όταν ο Επστάιν πρότεινε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας που έκαναν αυτός και η Γουίλιαμς να επισκεφθούν τον σημερινό υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ στον Πύργο Τραμπ.

Λίγα λεπτά μετά την άφιξή τους, η Γουίλιμας ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ αφού τη χαιρέτησε, στη συνέχεια την τράβηξε προς το μέρος του και άρχισε να τη χουφτώνει. Η ίδια περιέγραψε ότι ο Τραμπ έβαλε τα χέρια του «σε όλο μου το στήθος», καθώς και στη μέση και τους γλουτούς της, προσθέτοντας ότι πάγωσε επειδή ήταν «μπερδεμένη» για το τι συνέβαινε. Ταυτόχρονα, είπε ότι πίστευε ότι είδε τους δύο άνδρες να χαμογελούν ο ένας στον άλλο.

Κατά την καταγγέλλουσα, ο Τραμπ έστειλε στη συνέχεια στην ατζέντη της μια καρτ ποστάλ από το Μαρ-α-Λάγκο, την θερινή του κατοικία στην οποία, σύμφωνα με τον Guardian, έγραψε «Stacey – Το σπίτι σου μακριά από το σπίτι. Με αγάπη Ντόναλντ».



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφοντας στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου ταξίδεψε πρόσφατα, έκανε τη νέα της ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της μέσα από...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...

Οικονομία

Τυποποιημένα τρόφιμα, όπως κριθαράκι, ντοματοχυμός, πυρηνέλαιο, μαργαρίνη αλλά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας όπως οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μαλακτικά, σαμπουάν, όπως επίσης και προϊόντα καθαρισμού σπιτιού όπως χλωρίνες περιλαμβάνει...

Αθλητικά

Η δράση στο Basketball Champions League συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με το πρόγραμμα της Τρίτης (22/10) να περιλαμβάνει συνολικά 5 αγώνες, μεταξύ αυτών και...