Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Προφυλακίστηκε η 29χρονη δικηγόρος που συνελήφθη με 40 συσκευασίες κοκαΐνης στο κέντρο της Αθήνας

Προφυλακίστηκε η 29χρονη δικηγόρος που συνελήφθη με 40 συσκευασίες κοκαΐνης στο κέντρο της Αθήνας


Στη φυλακή οδηγείται μετά την σημερινή απολογία της στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων η δικηγόρος που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας για διακίνηση ναρκωτικών.

Η 29χρονη κατηγορουμένη σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε με απολογητικό υπόμνημα τις κατηγορίες πλην όμως δεν έπεισε και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Κοκαΐνη και ζυγαριά ακριβείας

Η δικηγόρος είχε συλληφθεί στα Σεπόλια, όταν η ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών που αφορούσαν τη δράση της στη διακίνηση ναρκωτικών, εντόπισαν στο αυτοκίνητό της 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με 33,8 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Δίωξη Ναρκωτικών είχε πληροφορίες για τη δράση της 29χρονης στη διακίνηση κοκαΐνης και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών κατάφεραν να την πιάσουν στα πράσα λίγο πριν την 1 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου στην Αθήνα.

Η ίδια πάντως αρνείται τις κατηγορίες. Αρχικά φέρεται να δήλωσε ότι τα ναρκωτικά ήταν για προσωπική της χρήση ενώ στη συνέχεια υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκαν στο αυτοκίνητο τα ναρκωτικά αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιος άλλος τα είχε κρύψει εκεί.

Τι αναφέρει η Αστυνομία

Στην ανακοίνωσή της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε τα εξής:

«Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (14-8-2024) στην περιοχή του Κολωνού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 29χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση της κατηγορουμένης στην διακίνηση ναρκωτικών, εντοπίστηκε η 29χρονη και πιστοποιήθηκε η εγκληματική της δράση.

Ειδικότερα ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν την 29χρονη να κινείται με όχημα σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας και προέβησαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός αυτού και κατασχέθηκαν:

-40- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες -33,8- γραμμ. κοκαΐνης και
ζυγαριά ακριβείας.
Η συλληφθείσα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Ο νιτρικός πενταερυθρίτης PETN (Pentaerythritol tetranitrate) ή corpent ή pentrite ή nitropenta[1] που χρησιμοποιήθηκε στις εκρήξεις βομβητών στον Λίβανο, είναι ένα από τα πιο...

Αυτοκίνητο

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές για τη Speed Twin 1200, καθώς και την κυκλοφορία μιας νέας Speed Twin 1200 RS, με πιο σπορ χαρακτήρα....

Ελλάδα

Με την ευκαιρία της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, ο ΟΑΣΘ υπενθυμίζει στους φοιτητές και τους σπουδαστές ότι για τη μετακίνηση με τα λεωφορεία του Οργανισμού...

Μαγαζίνο

Την ονομαστική της εορτή είχε η κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, Σοφία, την οποία έχει βαφτίσει ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος...