Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Πρεμιέρα με νίκη για την ΑΕΚ στο Basketball Champions League, 80-71 τη Μακάμπι Ραμάτ Γκαν

Πρεμιέρα με νίκη για την ΑΕΚ στο Basketball Champions League, 80-71 τη Μακάμπι Ραμάτ Γκαν


Πρεμιέρα «με το δεξί» για την ΑΕΚ στο εφετινό Basketball Champions League. Η Ένωση επικράτησε με 80-71 της ισραηλινής Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, στη «Sunel Arena», όπως ονομάζεται πλέον το κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων.

Η άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν κράτησε τους φιλοξενούμενους κάτω από τους 20 πόντους τόσο στην τρίτη, όσο και στην τέταρτη περίοδο, περιορίζοντας τους στους συνολικά σε 29, όπως και η κυριαρχία στην… εναέρια κυκλοφορία (38 έναντι 29 ριμπάουντ), αποτέλεσαν τα «κλειδιά» για την πρώτη νίκη της ΑΕΚ στον 5ο όμιλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, οι Ισραηλινοί μέτρησαν μόλις 4/25 τρίποντα και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου να απειλήσουν την Ένωση.

«Εκτελεστές» για τους «κιτρινόμαυρους» οι Πρέντις Χαμπ (28π. με 7/12 τρίποντα), Χάντερ Χέιλ (16π. με 4/8 τρίποντα) και Γκραντ Γκόλντεν (14π., 7ρ.). Ντεμπούτο πραγματοποίησε ο ΡάιΚουαν Γκρέι, ο οποίος σε 14 λεπτά συμμετοχής μέτρησε 6 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Κένταλ ΜακΚάλουμ με 21 πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 47-42, 61-54, 80-71

ΑΕΚ (Ντράγκαν Σάκοτα): Γκρέι 6, Χαμπ 28 (7), Φλιώνης, Μπράις 4, Κουζμίνσκας 6, Νετζήπογλου 4, Αλίν, Κουζέλογλου 2, Γκόλντεν 14, Χέιλ 16 (4).

ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΑΜΑΤ ΓΚΑΝ (Σμούελ Μπρένερ): Στίβενς 18 , ΜακΚάλουμ 21 (2), Άριελ 5 (1), Μελεμέντ, Χούμπερ 5 (1), Μάιλς 4, Κρόφορντ 3, Σρορ 4, Γκάλινατ 11.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Συνταγές

Προσθήκη στα αγαπημένα Δεν το κρύψαμε ποτέ, το λατρεύουμε. Για τη φρεσκάδα, τα vibes, τους χαμογελαστούς θαμώνες, αλλά πιο πολύ για το εξαιρετικό του...

Κόσμος

Ο απολογισμός των θυμάτων του τυφώνα Ελέν, ο οποίος έσπειρε καταστροφή σε τομείς των ανατολικών και νοτιοανατολικών ΗΠΑ από την Πέμπτη, έγινε ακόμη πιο βαρύς χθες...

Ελλάδα

Βροχερός καιρός τη Δευτέρα 30/09 αναμένεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με ισχυρές καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά, σύμφωνα με το Meteo. Οι άνεμοι θα...

Κόσμος

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τον θάνατο του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα από την επίθεση του Ισραήλ στη Βηρυτό. Δημοσιογράφος του Ισραήλ,...