ΥΛΙΚΑ
125 γρ. βούτυρο ανάλατο
150 γρ. σκέτη σοκολάτα, 75% κακάο
75 γρ. ζάχαρη άχνη
4 αβγά μέτρια
50 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κουταλιά της σούπας κακάο σε σκόνη
Μασκαρπόνε και βατόμουρα, για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και τη σοκολάτα. Χτυπάτε τη ζάχαρη και τα αβγά μαζί, μέχρι να αφρατέψουν.
Βάζετε το αλεύρι και τη σκόνη κακάο σε ένα σουρωτήρι και διπλώνετε απαλά στο μίγμα των αβγών. Τέλος, ρίχνετε τη λιωμένη σοκολάτα και το βούτυρο.
Μοιράζετε το μίγμα σε τρία λαδωμένα ταψάκια.
Ψήνετε (μέθοδος έμμεσου ψησίματος) σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά.
Σερβίρετε με μια κανέλα, μασκαρπόνε και βατόμουρα.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!