Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτή την απλούστατη αλλά αρωματική και χορταστική συνάμα συνταγή για σαλάτα, που δεν προϋποθέτει να βράσουμε το πλιγούρι, αλλά μια άλλη μέθοδο για να φουσκώσει.
Διαδικασία
Βήμα 1
Τοποθετούμε το πλιγούρι σε ένα μπολ, ρίχνουμε και καυτό νερό τόσο όσο να καλυφθεί. Καλύπτουμε το μπολ με μεβράνη και το αφήνουμε να φουσκώσει για 40΄-50΄ (ανάλογα με τις οδηγίες στη συσκευασία).
Βήμα 2
Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε μια σαλατιέρα, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Βήμα 3
Αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον να αναμιχθούν οι γεύσεις. Λίγο πριν σερβίρουμε την ανακατεύουμε ξανά.
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση, Φωτογραφία: Studio M
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!