YΛΙΚΑ (για 15 μπαλίτσες)
300 γρ. κατεψυγμένο αρακά έξτρα φίνο Bonduelle
1 μεγάλη πατάτα
2-3 φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο
100 γρ. Τριμμένη παρμεζάνα
3-4 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε την πατάτα και αφήνουμε να κρυώσει
Βράζουμε τον αρακά για 3 λεπτά, στραγγίζουμε και αφήνουμε να κρυώσει.
Σε μεγάλο μπολ λιώνουμε την πατάτα, προσθέτουμε τον αρακά και πολτοποιούμε ξανά. Προσθέτουμε τα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα και αλατοπιπερώνουμε.
Πλάθουμε με το μίγμα μικρές μπαλίτσες στο μέγεθος ενός καρυδιού.
Αναμιγνύουμε την τριμμένη φρυγανιά και την παρμεζάνα σε ένα μπολ και βουτάμε μέσα μια μια μπαλίτσα.
Τοποθετούμε σε ελαφρώς λαδωμένο ταψάκι και ψήνουμε για 15-20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!