Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Την Τρίτη το debate μεταξύ των υποψηφίων

ΠΑΣΟΚ: Την Τρίτη το debate μεταξύ των υποψηφίων


Με όρους που διασφαλίζουν την ουσιαστικότερη και πληρέστερη ενημέρωση των τηλεθεατών, όπως και τον εκσυγχρονισμό της διαδικασίας, θα πραγματοποιηθεί η τηλεμαχία των υποψηφίων για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Το debate θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00, στο Ραδιομέγαρο.

Θα μεταδοθεί από το 24ωρο ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι ΕΡΤNEWS, ενώ ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα θα είναι διαθέσιμη στο ERTNEWS1 μέσω ERTFLIX και ertnews.gr. Tις ερωτήσεις στους υποψηφίους θα υποβάλουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς.

Οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης συμφώνησαν να αναπτύξουν τις θέσεις τους σε έξι θεματικές ενότητες, που είναι οι εξής: 

1.    Οικονομία-Ανάπτυξη
2.    Κοινωνικό κράτος-Νέα γενιά-Δημογραφικό

3.    Εξωτερική πολιτική-Άμυνα- Ευρωπαϊκή Ένωση
4.    Κράτος-Θεσμοί-Αυτοδιοίκηση
5.    Κλιματική κρίση-Πολιτική προστασία-Ενεργειακή μετάβαση
6.    ΠΑΣΟΚ: Επόμενη μέρα

Η διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης, σε ό,τι αφορά τις έξι ενότητες, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30 λεπτά και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 90 λεπτά.

Οι Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής συνολικά έξι (6) follow up ερωτήσεων ο καθένας στους έξι υποψηφίους. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15 λεπτά και κάθε απάντηση τα 30 λεπτά.

Κάθε υποψήφια-ιος θα έχει τη δυνατότητα πέντε (5) φορές -κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας- υποβολής ερωτήσεων, τοποθέτησης, αλλά και σχολίου σε διαφορετικό κάθε φορά συνυποψήφιό του, αλλά και σε διαφορετική ενότητα.

Η υποβληθείσα ερώτηση, όπως και η απάντηση, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30 λεπτά. Την ίδια χρονική διάρκεια θα πρέπει να έχουν οι επανατοποθετήσεις, αλλά και οι ανταπαντήσεις.

Η τηλεμαχία θα ολοκληρωθεί με τελική τοποθέτηση κάθε υποψηφίας-ίου, χρονικής διάρκειας έως 90 λεπτά.

Ειδήσεις σήμερα:



Τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία συνάντησε ο Μητσοτάκης – «Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε»

Ηλιόπουλος σε Μαρσιάλ: «Έλα να σου δείξω τη δική μου μαγεία, δέσε ζώνες»! – Δείτε βίντεο

«Η ιδιοκτήτρια του σκύλου μου φώναξε να τρέξω», λέει η 39χρονη που δέχθηκε επίθεση από το ζώο



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Μαγαζίνο

Οι γονείς διαδραματίζεται καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης των παιδιών σας. Όταν αυτά αναπτύσσουν μια θετική εικόνα για τον εαυτό...

Οικονομία

Το σήμα της εκκίνησης για ένα νέο μεγάλο κύκλο επενδύσεων του Ομίλου στους τομείς των παραχωρήσεων και των ΣΔΙΤ εντός κι εκτός Ελλάδας, έδωσε...