Connect with us

Hi, what are you looking for?

Οικονομία

Παραιτήθηκαν Μπρατάκος και Παπασταύρου

Παραιτήθηκαν Μπρατάκος και Παπασταύρου


Την παραίτησή τους υπέβαλαν πριν λίγη ώρα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος.

Ο πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος είχαν κληθεί από τον πρωθυπουργό στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου και εκεί του υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας την συγκεκριμένη εξέλιξη σημείωναν ότι η «συμμετοχή τους σε μία κοινωνική εκδήλωση έδωσε το λάθος μήνυμα».

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός μπαίνοντας στη Βουλή ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο του ραδιοφώνου των Παραπολιτικών 90,1, Χριστίνα Κοραή, για το τι ακριβώς συνέβη, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να της απαντά «αυτά έχει η πολιτική, να ακούσετε την ομιλία μου».

Η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου για τις παραιτήσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου:

Ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μπρατάκος ανέλαβε υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Διευθυντής Γραφείου Πρωθυπουργού και ο Σταύρος Παπασταύρου υπουργός Επικρατείας κατά τη συγκρότηση της κυβέρνησης μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, και συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου, με απόφαση του πρωθυπουργού ο Γιάννης Μπρατάκος ορίστηκε επικεφαλής του εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για τις προσεχείς ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Google News icon

Ακολουθήστε το Powergame.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη οικονομική ενημέρωση!



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...