ΥΛΙΚΑ
Για τη βάση
1 φλ. μπισκότα Digestive αλεσμένα
3 κουταλιές βούτυρο ανάλατο λιωμένο
Για την κρέμα
1 συσκευασία (200γρ.) τυρί κρέμα (Cream Cheese)
1 φλ. στραγγιστό γιαούρτι
2 κουταλιές ζάχαρη άχνη
1 φακελάκι βανίλια
½ φλ. κρέμα γάλακτος
Για την επικάλυψη
1 βαζάκι (250γρ.) βιολογική μαρμελάδα Άγρια Μύρτιλλα με 100% από φρούτα, Rigoni di Asiago
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αλεσμένα μπισκότα και το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστούν χοντρά ψίχουλα. Τα μοιράζουμε σε 3 ποτήρια. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα και χτυπάμε να αφρατέψει.
Βάζουμε το στραγγιστό γιαούρτι, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια. Χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει και βάζουμε λίγη – λίγη την κρέμα γάλακτος. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αφρατέψει καλά η κρέμα.
Μοιράζετε τη γέμιση επάνω από τα μπισκότα. Βάζουμε από πάνω τη μαρμελάδα με άγρια μύρτιλα. Τοποθετούμε το cheesecake στο ψυγείο να παγώσει και σερβίρουμε.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!