Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Πανελλαδική πρεμιέρα για τα Opel Corsa Electric και Rocks Electric στο MotorOne Electric Days

Πανελλαδική πρεμιέρα για τα Opel Corsa Electric και Rocks Electric στο MotorOne Electric Days


Δυναμική θα είναι η παρουσία της Opel στο MotorOne Electric Days, το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά. Συγκεκριμένα, η ελληνική αντιπροσωπεία θα δείξει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τα νέα Corsa Electric και Rocks Electric.

Opel Corsa Electric

Το νέο Corsa έχει κερδίσει ήδη το κοινό, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του κορυφαίου μοντέλου σε πωλήσεις στην ελληνική αγορά το 2023, ανεξαρτήτως κατηγορίας!

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Το γερμανικό σουπερμίνι θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και ως αμιγώς ηλεκτρικό, με δύο επιλογές σε συστήματα κίνησης. Η ισχυρότερη διαθέτει έναν νέο ηλεκτροκινητήρα με απόδοση 156 ίππων, καθώς και μια επίσης νέα μπαταρία που υπόσχεται αυτονομία έως 405 χλμ.. Φυσικά είναι διαθέσιμη και η δοκιμασμένη επιλογή των 136 ίππων, με βελτιωμένη όμως αυτονομία που φτάνει πλέον μέχρι τα 357 χλμ..

Το νέο Corsa προσφέρεται ήδη σε υβριδικές εκδόσεις απόδοσης 100 ή 136 ίππων, ενώ τη γκάμα ολοκληρώνουν οι εκδόσεις βενζίνης 1.2 με 75 και 100 ίππους.

Opel Rocks Electric

Opel Rocks-e

Μπορεί να είχε πρωτοεμφανιστεί στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), το 2022, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που το ηλεκτρικό microcar της Opel κάνει δημόσια εμφάνιση στο αθηναϊκό κοινό.

Το Opel Rocks Electric είναι ένα μικρό, διθέσιο όχημα πόλης μηδενικών ρύπων. Έχει μήκος 2,41 μ., ζυγίζει μόλις 471 κιλά και αποτελεί το πρώτο βήμα για την είσοδο στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, αφού μπορεί να οδηγηθεί από την ηλικία των 16 ετών με δίπλωμα μοτοποδηλάτου (κατηγορία ΑΜ).

Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 8 ίππους, η αυτονομία αγγίζει τα 75 χιλιόμετρα και η μέγιστη ταχύτητα ορίζεται στα 45 χλμ./ώρα, καθιστώντας το Rocks-e ιδανικό για καθημερινές αστικές μετακινήσεις. Η μπαταρία των 5,5 kWh απαιτεί μόλις 4 ώρες για μια πλήρη φόρτιση μέσω συμβατικής οικιακής πρίζας.

MotorOne Electric Days

Πρόκειται για ένα pop-up event με εορταστικό κλίμα και εκπαιδευτικό ύφος και θα διεξαχθεί το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά. Οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα σημαντικότερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα, να ενημερωθούν για καινοτόμες υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης και να λύσουν τις απορίες τους, συζητώντας με τους ειδικούς των εταιριών αλλά και τους δημοσιογράφους του MotorOne.

Το MotorOne Electric Days διοργανώνεται από το MotorOne σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και της Περιφέρειας Αττικής. Μεγάλος χορηγός και αποκλειστικός πάροχος ενέργειας στο event είναι η ΔΕΗ. Οι ώρες λειτουργίας είναι:

  • Παρασκευή: 17:00 – 22:00.
  • Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 21:00.

Να είστε όλοι εκεί!

black motorone logo electric days 2222

Google News icon

Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Δριμεία κριτική στην Έλενα Ακρίτα για το σχόλιο που έκανε προκειμένου να δικαιολογήσει την πισίνα στο σπίτι της που η ίδια αποκάλυψε σχολιάζοντας μια...

Μαγαζίνο

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και η σύζυγός του Κατερίνα Μαχαιριώτη καθώς το Σάββατο 20/9 βαφτίζουν τον γιο τους....

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volvo μπορεί να μην μεταβαίνει σε μια αμιγώς ηλεκτρική σειρά οχημάτων τόσο γρήγορα όσο είχε υποσχεθεί κάποτε, αλλά αυτό δεν...

Κόσμος

Ο νιτρικός πενταερυθρίτης PETN (Pentaerythritol tetranitrate) ή corpent ή pentrite ή nitropenta[1] που χρησιμοποιήθηκε στις εκρήξεις βομβητών στον Λίβανο, είναι ένα από τα πιο...