Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Στις 20:00 η σέντρα του ντέρμπι – Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Στις 20:00 η σέντρα του ντέρμπι – Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων


Στις 20:00 (Cosmote Sport 2)  θα αρχίσει στη Λεωφόρο το ντέρμπι των «αιωνίων».

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα συγκρουστούν, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ σε ένα παιχνίδι με έπαθλο την έξοδο στην Ευρώπη μέσω της τρίτης θέσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έπειτα από τη νίκη της επί της ΑΕΚ και, παράλληλα, την ήττα του «τριφυλλιού» στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός κατακτά την τρίτη θέση αν δεν χάσει απόψε, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που χρειάζονται μόνο τη νίκη για να προσπεράσουν τον αιώνιο αντίπαλό τους.

Βέβαια, αμφότεροι έχουν να περιμένουν και κάτι άλλο και ακόμη κι αν κάποιος τερματίσει τέταρτος να πάρει τελικά ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «τριφύλλι» τον τελικό του Κυπέλλου και οι Πειραιώτες τον τελικό του UEFA Europa Conference League με αντίπαλο τη Φιορεντίνα (29/5, 22:00 – AEK Arena).

Επομένως, δεν αποκλείεται το φινάλε της σεζόν να βρει τις δυο ομάδες… στην ίδια διοργάνωση του χρόνου.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εμφανίζεται σε εξαιρετική κατάσταση, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται σε καθεστώς αναβρασμού.

Οι τρεις διαδοχικές ήττες έφεραν το διαζύγιο με τον Φατίχ Τερίμ, με τον Χρήστο Κόντη να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός τεχνικός για τα δύο τελευταία ματς της σεζόν.

Ωστόσο, στα 13 τελευταία ντέρμπι «αιωνίων» σε όλες τις διοργανώσεις, ο Παναθηναϊκός γνώρισε μόλις μια ήττα (6-6-1, συμπεριλαμβανομένου του 0-3 στα χαρτιά από το ματς της κανονικής περιόδου φέτος).

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποιήθηκε από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως κατά του Γιάννη Αλαφούζου, στο τέλος του οποίου δημιουργήθηκαν επεισόδια

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς, Έσε, Όρτα, Καρβάλιο, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τον παίκτη που τον απέκλεισε πρόωρα στο πρόσφατο US Open. Ο «Στεφ»...

Πολιτική

Μετά το μπλόκο στους λογαριασμούς του ΣΥΡΙΖΑ, που έβαλε ιδιώτης ο οποίος εδώ και ένα μεγάλο διάστημα δεν πληρώθηκε τα χρήματα που του χρωστούσε...

Ελλάδα

Εδώ και περίπου 10 χρόνια η ιαπωνική κατασκευάστρια ICOM έχει σταματήσει να παράγει τα γουόκι τόκι που πιστεύεται πως ανατινάχθηκαν την Τετάρτη στον Λίβανο σκοτώνοντας...

Μαγαζίνο

Ένας φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη σχέση του τραγουδιστή με την αδερφή του Βάσω Μαζωνάκη. Τα...