Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Πέθανε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον σε ηλικία 76 ετών – Θρήνος στον κόσμο του ποδοσφαίρου

Πέθανε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον σε ηλικία 76 ετών – Θρήνος στον κόσμο του ποδοσφαίρου


Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 76 ετών ο εμβληματικός Σουηδός προπονητής Σβεν Γκόραν Έρικσον, έπειτα από μια άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε την θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον είχε αποκαλύψει πως διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, καθώς και το ότι στην αισιόδοξη περίπτωση θα είχε ακόμα έναν χρόνο ζωής.

Έκτοτε, είχε ταξιδέψει στην Ευρώπη επισκεπτόμενος και γήπεδα πρώην ομάδων του, όπως οι Λάτσιο, Σαμπντόρια και Μπενφίκα.

«Φροντίστε τη ζωή σας και ζήστε την, αντίο» – Το συγκινητικό του μήνυμα λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε κυκλοφορήσει το trailer για το ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα του Amazon Prime στην ζωή και την καριέρα του με τίτλο «Sven».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σπουδαίος προπονητής άνοιξε την καρδιά του στον κόσμο, έκανε έναν απολογισμό της ζωής και της πορείας του και στο τέλος αποχαιρέτησε το κοινό.

Συγκεκριμένα, ο 76χρονος Σουηδός είχε πει στο μήνυμά του:

«Είχα μια καλή ζωή, ναι. Νομίζω ότι όλοι φοβόμαστε τη μέρα που θα τελειώσει η ζωή, όταν θα πεθάνουμε. Αλλά η ζωή έχει να κάνει και με τον θάνατο. Πρέπει να μάθεις να τον αποδέχεσαι για αυτό που είναι.

Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος, ο κόσμος θα πει ”Ναι, ήταν καλός άνθρωπος”, αλλά δεν θα το πουν όλοι αυτό. Ελπίζω ότι θα με θυμάστε ως έναν θετικό τύπο, που προσπαθούσε να κάνει ό, τι μπορούσε. Μην λυπάστε. Χαμογελάστε. Σας ευχαριστώ για όλα, προπονητές, παίκτες, το κοινό. Ήταν όλα φανταστικά. Φροντίστε τον εαυτό σας, φροντίστε τη ζωή σας και ζήστε την. Αντίο!».



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Στις αρχές της ερχόμενη εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία για την πώληση μεριδίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στην Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με πηγές που...

Κόσμος

Ο αριθμός των πολιτών του Λιβάνου οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε εσωτερικά εκτοπισμένους πλησιάζει πλέον τους 500.000 μετά την κλιμάκωση της ισραηλινής εκστρατείας βομβαρδισμών...

Οικονομία

Με περιορισμένες διακυμάνσεις και χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στην μέχρι τώρα συνεδρίαση, εν μέσω ήπιας πτωτικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών. O...

Οικονομία

Την σύμβαση για την προμήθεια 414 πυροσβεστικών οχημάτων, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σε εκδήλωση...