Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην αγκαλιά της μητέρας του: «Έλα εδώ αγόρι μου»

Ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην αγκαλιά της μητέρας του: «Έλα εδώ αγόρι μου»


Ένα πραγματικά συγκλονιστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες μετά τον άθλο του Εμμανουήλ Καραλή στον τελικό του επί κοντώ, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση και στέφθηκε χάλκινος Ολυμπιονίκης, στο Παρίσι.

Το εν λόγω βίντεο το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η πρώην πρωταθλήτρια δρόμων αντοχής, πανελληνιονίκης και βαλκανιονίκη, Μαρία Πολύζου και σε αυτό απεικονίζεται η μητέρα του Έλληνα επικοντιστή, ούσα «πλημμυρισμένη» από δάκρυα χαράς και υπερηφάνειας για την μεγάλη επιτυχία του γιου της, να τον καλεί κοντά της, προκειμένου να τον αγκαλιάσει στο Sta de France.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έλα εδώ, αγόρι μου, αγόρι μου» φώναζε με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του Καραλή στο παιδί της, που έσπευσε να την πάρει αγκαλιά, λέγοντάς της «σ’αγαπώ, σ’αγαπώ», με την ελληνική σημαία να τους σκεπάζει την ώρα που έκλαιγαν μαζί από χαρά.

«Η αγκαλιά της μάνας το πιο σημαντικό καταφύγιο» είναι η λεζάντα του συγκεκριμένου βίντεο, το οποίο είναι πραγματικά συγκλονιστικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαιοφόρος στην τελετή λήξης ο Μανόλο

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμμανουήλ Καραλής θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου, που θα γίνει αύριο, Κυριακή 11 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ.

Μετά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) που άνοιξαν την πλωτή παρέλαση στις 26 Ιουλίου, ο Εμμανουήλ Καραλής επιλέχτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να κρατήσει τη γαλανόλευκη το βράδυ της 11ης Αυγούστου στο «πέσιμο» της αυλαίας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ, μετά την 4η θέση στο Τόκιο το 2021, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι με άλμα στα 5.90μ.

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Μανόλο:

Το άλμα που του χάρισε το μετάλλιο:

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Το πρόβλημα που δημιουργείται με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα που προξενούν τροχαία ατυχήματα είναι ότι δεν αποζημιώνονται αυτοί που είναι νόμιμα ασφαλισμένοι και δεν είναι...

Αθλητικά

Η «Δίκη  ΣΚΑΪ» αποκάλυψε ότι ο 9ος Τακτικός Ανακριτής Αθηνών Παναγιώτης Τζιούβας διερευνά το κακουργηματικό αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volkswagen κατασκευάζει το Polo στην Παμπλόνα της Ισπανίας από το 1984. Πάνω από 8,4 εκατομμύρια Polo έχουν κατασκευαστεί στο συγκεκριμένο...

Αθλητικά

«Σημειωμένο» σε τρεις αγώνες ήταν το όνομα του Παναθηναϊκού στο τελευταίο «πακέτο» αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA, μαζί με δεκάδες άλλες υποθέσεις καλοκαιρινών...