Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Ο Μπάιντεν ακύρωσε συνάντηση με τον Σολτς για να πάει να… κοιμηθεί

Ο Μπάιντεν ακύρωσε συνάντηση με τον Σολτς για να πάει να… κοιμηθεί


Ολοένα και περισσότερα είναι τα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν. Νέο δημοσίευμα, από τη Wall Street Journal αυτή τη φορά, φέρνει στο φως ένα περιστατικό που είχε συμβεί το 2022.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε μια συνάντηση νωρίς το βράδυ με τον Γερμανό καγκελάριο, Όλαφ Σολτς, την τελευταία στιγμή επειδή έπρεπε να πάει για ύπνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφημερίδα σημειώνει ότι η εκδήλωση ήταν μια άτυπη συγκέντρωση στη Γερμανία, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της G7 τον Ιούνιο του 2022 και είχε προγραμματιστεί μια συνάντηση, η οποία δεν είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, για να συζητηθεί το ζήτημα της Ουκρανίας.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι δύο άτομα -που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους- τα οποία βρέθηκαν εκεί είπαν ότι ο υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, ανακοίνωσε ότι ο Μπάιντεν δεν θα πάει στη συνάντηση επειδή έπρεπε να ξεκουραστεί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο  Γερμανός καγκελάριος και οι βοηθοί του εξεπλάγησαν από την απουσία του Μπάιντεν και την εμφάνιση του Μπλίνκεν.

Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, μιλώντας στην εφημερίδα, διέψευσε την αναφορά αυτή, ενώ άλλος αξιωματούχος δήλωσε ότι ο Λευκός Οίκος είχε ενημερώσει τους συμμετέχοντες από νωρίς ότι ο Μπάιντεν δε θα μπορούσε να παρευρεθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι το CNN και οι New York Times ανέφεραν ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν είπε στους κυβερνήτες ότι έπρεπε να κοιμηθεί περισσότερο και να σταματήσει να πηγαίνει σε εκδηλώσεις μετά τις 8 το βράδυ, με το Λευκό Οίκο να μην έχει απαντήσει σε αυτούς τους ισχυρισμούς.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volvo μπορεί να μην μεταβαίνει σε μια αμιγώς ηλεκτρική σειρά οχημάτων τόσο γρήγορα όσο είχε υποσχεθεί κάποτε, αλλά αυτό δεν...

Κόσμος

Ο νιτρικός πενταερυθρίτης PETN (Pentaerythritol tetranitrate) ή corpent ή pentrite ή nitropenta[1] που χρησιμοποιήθηκε στις εκρήξεις βομβητών στον Λίβανο, είναι ένα από τα πιο...

Αυτοκίνητο

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές για τη Speed Twin 1200, καθώς και την κυκλοφορία μιας νέας Speed Twin 1200 RS, με πιο σπορ χαρακτήρα....

Κόσμος

Στο Κίεβο έφτασε το πρωί της Παρασκευής η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Η πρόεδρος της Κομισιόν θα έχει συνομιλίες για...