Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικά και εύνοια σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Μια νέα συνεργασία θα σας φέρει μπροστά σε μια νέα και ενδιαφέρουσα πραγματικότητα και θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε και την καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή θα βελτιωθεί και, μαζί με αυτή, και η διάθεσή σας καθώς μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε ευοίωνες ειδήσεις που θα αφορούν ένα παρελθοντικό επαγγελματικό ή οικογενειακό θέμα που σας έχει ταλανίσει. Οικογενειακά, θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, θα σας χαροποιήσει μια επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορέσετε να βρείτε έξυπνες λύσεις αναφορικά με ένα θέμα που σας απασχολεί μέσα από πληροφορίες που με αιφνίδιο τρόπο θα φτάσουν στα αυτιά σας. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα έχετε και σε θέματα που αφορούν στη συμμετοχή σας σε κοινωνικές ομάδες.

ΛΕΩΝ

Γεγονότα που θα συμβούν, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της καριέρας σας, θα σας κάνουν να νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας ενώ εύνοια θα έχετε και σε ό,τι αφορά οικονομικές συμφωνίες, κάτι που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο θετικός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις που δεν είχατε ως ώρας σκεφτεί σε προβλήματα που αντιμετωπίζατε. Επίσης, θα λάβετε αναπάντεχα θετικές ειδήσεις που θα σας γεμίσουν αισιοδοξία και δύναμη.

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορέσετε να βρείτε εσωτερική αρμονία και ισορροπία μέσα από ευχάριστα γεγονότα που θα συμβούν. Επιπλέον, θα τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητές σας ενώ θα επανεκκινήσετε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική ιδέα σας που είχε μείνει στάσιμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ανανεώσετε τους στόχους και τα πλάνα σας και θα τα αναβαθμίσετε σε κάτι ανώτερο και σπουδαιότερο. Το φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον θα λειτουργήσουν άκρως βοηθητικά για εσάς ακόμα και με μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν αιφνίδιες αλλαγές μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο οι οποίες, ωστόσο, θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Όσοι από εσάς ψάχνετε εργασία, θα έχετε ευκαιρίες να βρείτε κάτι καλό και συμβατό με την ανάγκη να εξελίξετε την καριέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε ένα δημιουργικό σχέδιό σας. Κατά τη διάρκεια μίας μετακίνησης ή ενός ταξιδιού, θα προκύψει κάτι ευχάριστο και συναρπαστικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξει μια θετική για τα οικονομικά σας εξέλιξη ενώ θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε και κάποια θέματα κατοικίας ή ακίνητης περιουσίας που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Αισθηματικά, θα σας απασχολήσει μια επανασύνδεση ή η αναβίωση του πάθους στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκμεταλλευτείτε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες για να προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους συνεργάτες σας τα σχέδιά σας. Αισθηματικά, θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για κάτι νέο και συναρπαστικό.

Πηγή: myastro.gr

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Ύστερα από 31 κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε το αστρονομικό έπαθλο των 14,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακ ποτ...

Ελλάδα

Σε κλίμα οδύνης στη Βέροια, οικογένεια και φίλοι τέλεσαν το μνημόσυνο του 19χρονου Γιάννη που βρήκε τραγικό θάνατο σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής,...

Πολιτική

Στην Αθήνα φαίνεται πως επέστρεψε χθες το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την περιοδεία του στην Άρτα. Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο πρώην...

Μαγαζίνο

Το υπερπολυτελές σπίτι στη Χαβάη όπου ο Justin Bieber έκανε τις διακοπές του το 2015 πουλήθηκε για 6,25 εκατομμύρια δολάρια μετά από δύο χρόνια...